ELENI – csipkés design menyasszonyi fátyol

Miként lehetsz feledhetetlen? Mondjuk ezzel a 3 méter hosszú puha tüllből készült fátyollal amit gyönyörű csipkéje teszi annyira pazarrá. A 40 centis csodaszép csipkét helyenként 20 centi csipkerátét teszi annyira lélegzetelállítóvá. 

A csipkéket kézzel, láthatatlan cérnával varrtam fel, sok sok órán keresztül. Különlegessége miatt most csupán egyetlen törtfehér darabja áll rendelkezésre! Egyedi rendelés keretén belül más méretben és előrehajtható verzióban is el tudom készíteni neked, ha beleszerelmesedtél ebbe a csodás fátyolba csak vedd fel velem a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket 

Leírás

Eleni – hosszú csipkés design fátyol

Megtaláltad álmaid menyasszonyi ruháját és valami igazán különleges kiegészítőt szeretnél hozzá? Menyasszonyi fátylaim legfőbb jellemzője a finom tapintása, különleges, szép szabásvonala és páratlan kézzel készült díszítése teszi igazi különlegessé. Ha nem találtad meg álmaid fátylát itt a webáruházamban, írj privát üzenetben és megtervezzük azt a menyasszonyi kiegészítőt, ami tökéletesen illik menyasszonyi ruhádhoz és hozzád!

Egyedi rendelés során a konzultáció ingyenes és igénybevehető online, időpont egyeztetést követően Szegeden vagy Budapesten ahol személyesen is meggyőződhetsz kiegészítőink minőségéről.

Fátylaimhoz anyagmintát és leírást mellékelek rengeteg praktikus tanáccsal (mint például tárolásról, tisztításról, vasalásról). Webáruházam vásárolható kiegészítők – az átutalástól számítva – megközelítőleg 5-10 napon belül kerülnek át az általad kiválasztott futárszolgálat részére, akik megközelítően 1-2 napon belül kézbesítik azt neked.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ELENI – csipkés design menyasszonyi fátyol” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük