ELENI – csipkés design menyasszonyi fátyol

Miként lehetsz feledhetetlen? Mondjuk ezzel a 3 méter hosszú puha tüllből készült fátyollal amit gyönyörű csipkéje teszi annyira pazarrá. A 40 centis csodaszép csipkét helyenként 20 centi csipkerátét teszi annyira lélegzetelállítóvá. 

A csipkéket kézzel, láthatatlan cérnával varrtam fel, sok sok órán keresztül. Különlegessége miatt most csupán egyetlen törtfehér darabja áll rendelkezésre! Egyedi rendelés keretén belül más méretben és előrehajtható verzióban is el tudom készíteni neked, ha beleszerelmesedtél ebbe a csodás fátyolba csak vedd fel velem a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket 

Leírás

ELENI – csipkés design menyasszonyi fátyol

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ELENI – csipkés design menyasszonyi fátyol” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük