FRIDA hajékszer, hajlítható változat

14.000 Ft24.000 Ft

 

45 cm hosszú tömény romantika amit használhatsz hajpántként, koszorúként, de akár a frizurádba is beleépíttetheted a nagy napon. A kiegészítő bátran hordható fátyollal de anélkül is bárkit elkápráztathatsz. A kiegészítőnek merevített változatát itt találhatod.

A kiegészítőben felhasznált díszítőelemeket – viaszolt gyöngy, swarovski, egyenként formázott organza virág – kérheted a ruháddal megegyező vagy a dekorációhoz passzoló színben

(igény szerint a kiegészítőt el tudom készíteni Swarovski igazgyöngy utánzatból és Swarovski bicone gyöngyből is, ami nagyban befolyásolja a kiegészítő árát)

Model foto: Vári Dénes Photography | Arabella Lux Esküvői Ruhaszalon | Juhász Hair Salon | P. Noémi

Model foto 2:  Helga Schaefer Photography | Forgach Dávid | Cs. Gréta

 

 

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Frida – gyönggyel és virággal díszített hajékszer, amit pántként is használhatsz

Megtaláltad álmaid menyasszonyi ruháját és valami igazán különleges kiegészítőt szeretnél hozzá? Menyasszonyi hajdíszeim legfőbb jellemzője az egyedülálló és magával ragadó stílusa. Mivel minden esküvői kiegészítőmet egyedileg kézzel készítem, ezért ha bármi apró eltérét találsz benne, szeresd hiszen ez garancia arra hogy nem mindennapi magyar kézműves terméket tartasz a kezedben! Ha nem találtad meg álmaid hajdíszét vagy fejdíszét itt a webáruházamban, írj privát üzenetben és megtervezzük azt a menyasszonyi kiegészítőt, ami tökéletesen illik menyasszonyi ruhádhoz és hozzád!

Egyedi rendelés során a konzultáció ingyenes és igénybevehető online, időpont egyeztetést követően Szegeden vagy Budapesten ahol személyesen is meggyőződhetsz kiegészítőink minőségéről.

Webáruházam vásárolható kiegészítők – az átutalástól számítva – megközelítőleg 5-10 napon belül kerülnek át az általad kiválasztott futárszolgálat részére, akik megközelítően 1-2 napon belül kézbesítik azt neked.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

További információk

Színe:

Fehér, Krém/törtfehér/ivory

Hosszúság:

45 cm, 20 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„FRIDA hajékszer, hajlítható változat” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük