TANIA - menyasszonyi fejdísz • Bridal Mirage - egyedi esküvői kiegészítők
TANIA menyasszonyi fejdísz (3)
TANIA menyasszonyi fejdísz (1)hajékszer - TANIA (3)hajékszer - TANIA (3)hajékszer - TANIA (2)

TANIA – menyasszonyi fejdísz

Egy finom kiegészítő ami nélkülöz minden hagyományos díszítőelemet. A hajékszert bordázott fém golyókból és csillogó swarovski gyöngyök díszítenek 45 cm hosszan. A hosszúsága lehetőséget ad arra, hogy koszorúként, pántként használd és mivel egy hajlíthat kiegészítőről van szó a frizurádba is könnyedén beledolgozható.

Model foto: Vári Dénes Photography | Arabella Lux Esküvői Ruhaszalon | Juhász Hair Salon | P. Noémi

 

Érdekel!

Termékleírás

 

 

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

Van ismerősöd, aki esküvőre készül? Mutasd meg neki! Köszönjük!Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrTweet about this on Twitter

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “TANIA – menyasszonyi fejdísz”