Laura hosszú fátyol
hosszú menyasszonyi fátyol készítés LAURA (1)
hosszú menyasszonyi fátyol készítés LAURA (7)hosszú menyasszonyi fátyol készítés LAURA (6)hosszú menyasszonyi fátyol készítés LAURA (5)hosszú menyasszonyi fátyol készítés LAURA (3)hosszú menyasszonyi fátyol készítés LAURA (4)hosszú menyasszonyi fátyol készítés LAURA (2)

Laura hosszú fátyol

Klasszikusnak mondható mert soha nem megy ki a divatból, mert a lágy esésű tüll olyan mesésen öleli körbe a ruhát amit minden világsztár megirigyelt már. A fátyol két rétegének köszönhetően a bevonulás idejére könnyedén előrehajtható, romantikus bevonulás és a feledhetetlen fotók tökéletes kiegészítője

- a fátylat kettő rétegű így a legfelső réteget könnyedén előre tudsz hajtani a bevonulás során

- a fátyol hossza lehet 80/220 cm, 80/250, 80/300, 100/300 cm-es hosszúságokban

- ezt a kiegészítőt kérheted fém fésűvel is

- off white, ivory, ekrü és törtfehér ruhákhoz krém színű kiegészítőt válassz

- a képeken szereplő fátyol fazonját tekintve,  középenhúzott fátyol 

- minden csomagom tartalmaz egy anyagmintát, és egy leírást a problémamentes használatért

- minden kiegészítőmet kézzel készítem szegedi műhelyemben

- nem tudod eldönteni, hogy melyik árnyalatra, van szükséged? Kattints ide és kérj itt anyagmintáimból, hogy magabiztosan  adhasd le a rendelésed.

Kérhető extrák:

fém fátyolfésűfátyol csipesz a könnyebb tároláshoz

 

 

Érdekel!

Cikkszám: KH80/300. Kategória: .

Termékleírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

Van ismerősöd, aki esküvőre készül? Mutasd meg neki! Köszönjük!Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrTweet about this on Twitter

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Laura hosszú fátyol”