Léda menyasszonyi öv
Virágos menyaszonyi öv (3)
Virágos menyaszonyi öv (1)Virágos menyaszonyi öv (2)Menyasszony övek

Léda menyasszonyi öv

Szeretem, mert közelebb visz a természethez. Az övet finom zsinóros csipke díszít amit 3 olyan organza virágból készül finom csokor ékesít aminek a szirmait, egyenként kézzel vágtam ki! Játékosan bújnak elő a finom levelek és gyöngyök amik kissé buja és játékos megjelenést ad a menyasszonyi ruhádnak!

- a szatén szalag hossza 250 cm hosszú

- egyedi rendelés esetén kérheted más színű szalaggal és virággal a kiegészítőt!

 

Érdekel!

Kategória: .

Termékleírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

Van ismerősöd, aki esküvőre készül? Mutasd meg neki! Köszönjük!Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrTweet about this on Twitter

További információk

Színe:

Krém, Fehér

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Léda menyasszonyi öv”