HANNA – díszítetlen körfátyol

12.000 Ft24.000 Ft

Hanna körfátylam több színben és méretben elérhető. Bátran használható kreatív fotózási kellékként, de leginkább egyszerű letisztult vonalvezetése miatt kedvelik a fotósok és menyasszonyok egyaránt.

– fazonját tekintve a fátyol körfátyol 

– a fátylon található átlátszó műanyag fésűt igény szerint átcserélhetjük fém fésűre

– ügyelj arra hogy a ruhád színének megfelelő kiegészítőt válassz. Off white, ivory, ekrü és törtfehér ruhákhoz krém színű kiegészítőt rendelj

– minden csomagom tartalmaz egy anyagmintát, és egy leírást a problémamentes használatért

– minden kiegészítőmet kézzel készítem szegedi műhelyemben

– nem tudod eldönteni, hogy melyik árnyalatra, van szükséged? Kattints ide és kérj itt anyagmintáimból, hogy magabiztosan  adhasd le a rendelésed.

 minden kiegészítőmet kézzel készítem szegedi műhelyemben

– nem tudod eldönteni, hogy melyik árnyalatra, van szükséged? Kattints ide és kérj itt anyagmintáimból, hogy magabiztosan  adhasd le a rendelésed.

Leírás

Hanna – díszítetlen menyasszonyifátyol

Megtaláltad álmaid menyasszonyi ruháját és valami igazán különleges kiegészítőt szeretnél hozzá? Menyasszonyi fátylaim legfőbb jellemzője a finom tapintása, különleges, szép szabásvonala és páratlan kézzel készült díszítése teszi igazi különlegessé. Ha nem találtad meg álmaid fátylát itt a webáruházamban, írj privát üzenetben és megtervezzük azt a menyasszonyi kiegészítőt, ami tökéletesen illik menyasszonyi ruhádhoz és hozzád!

Egyedi rendelés során a konzultáció ingyenes és igénybevehető online, időpont egyeztetést követően Szegeden vagy Budapesten ahol személyesen is meggyőződhetsz kiegészítőink minőségéről.

Fátylaimhoz anyagmintát és leírást mellékelek rengeteg praktikus tanáccsal (mint például tárolásról, tisztításról, vasalásról). Webáruházam vásárolható kiegészítők – az átutalástól számítva – megközelítőleg 5-10 napon belül kerülnek át az általad kiválasztott futárszolgálat részére, akik megközelítően 1-2 napon belül kézbesítik azt neked.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

További információk

Színe:

Krém, Hófehér

Hosszúsága:

75/75 cm, 70/130 cm, 80/220 cm, 300 cm-es fésű nélkül kérem

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„HANNA – díszítetlen körfátyol” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük