HANNA – díszítetlen körfátyol

12.000 Ft24.000 Ft

Hanna körfátylam több színben és méretben elérhető. Bátran használható kreatív fotózási kellékként, de leginkább egyszerű letisztult vonalvezetése miatt kedvelik a fotósok és menyasszonyok egyaránt.

– fazonját tekintve a fátyol körfátyol 

– a fátylon található átlátszó műanyag fésűt igény szerint átcserélhetjük fém fésűre

– ügyelj arra hogy a ruhád színének megfelelő kiegészítőt válassz. Off white, ivory, ekrü és törtfehér ruhákhoz krém színű kiegészítőt rendelj

– minden csomagom tartalmaz egy anyagmintát, és egy leírást a problémamentes használatért

– minden kiegészítőmet kézzel készítem szegedi műhelyemben

– nem tudod eldönteni, hogy melyik árnyalatra, van szükséged? Kattints ide és kérj itt anyagmintáimból, hogy magabiztosan  adhasd le a rendelésed.

 minden kiegészítőmet kézzel készítem szegedi műhelyemben

– nem tudod eldönteni, hogy melyik árnyalatra, van szükséged? Kattints ide és kérj itt anyagmintáimból, hogy magabiztosan  adhasd le a rendelésed.

Leírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

További információk

Színe:

Krém, Hófehér

Hosszúsága:

75/75 cm, 70/130 cm, 80/220 cm, 300 cm-es fésű nélkül kérem

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„HANNA – díszítetlen körfátyol” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük