MELITTA - esküvői fejdísz • Bridal Mirage - egyedi esküvői kiegészítők
MELITTA esküvői fejpánt (5)
MELITTA esküvői fejpánt (1)MELITTA esküvői fejpánt (4)MELITTA esküvői fejpánt (3)

MELITTA – esküvői fejdísz

Egy pazar pánt ami a legegyszerűbb ruhát is fejedelmivé varázsolja. A kiegészítőt a legszebben csillogó strasszokkal és minőségi swarovski gyöngyökkel díszítettem több mint 20 órán át mire kialakult a végleges, képeken látható formája. A pántot kérheted más méretben és színben, csak azért, hogy minél inkább passzoljon a ruhádhoz és a stílusodhoz!

A pánt használat közben kényelmes viselet, így hosszabb távon is hordható

model foto: Helga Schaefer

Érdekel!

Termékleírás

 

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

Van ismerősöd, aki esküvőre készül? Mutasd meg neki! Köszönjük!Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrTweet about this on Twitter

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “MELITTA – esküvői fejdísz”