Menyasszonyi karkötők

7.000 Ft

Ezeket a különleges menyasszonyi karkötőket nem csak esküvőd napján viselheted büszkén! A kövek ragyogása a fém magas szintű megmunkálása lehetővé teszi hogy ne okozzon kárt a legkényesebb csipke ruhába se, legyen az menyasszonyi vagy estélyi. Válassz a stílusodhoz illő ékszert és viseld bármely nap amikor emlékezni szeretnél esküvőd napjára.

(nikkel mentes ékszerek) 

Leírás

Ezeket a különleges kristály karkötőket nem én készítettem, viszont  olyan magas minőségben készültek hogy bátran adom hozzá a nevem. Viseld szeresd te is bármilyen jeles alkalmon.

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

További információk

Méretek N/A
model

model 1 (17 cm) ezüst, model 2 (17 cm) ezüst, model 3 (17 cm) ezüst

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Menyasszonyi karkötők” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük