Menyasszonyi és alkalmi karkötők

3.600 Ft7.000 Ft

A swarovski gyöngyök csillogását minden nő szereti, ezért is használtam fel a karkötők készítésénél.  Az ékszer hatalmas előnye, hogy a legfinomabb tüll szoknyába, sem akad bele, így bátran viselheted a nagy napon, vagy bármely jeles eseményre és állítható kapoccsal van felszerelve! Ne feledd, fantasztikus koszorúslány felkérő ajándék is lehet.

Az ékszereket exkluzív díszdobozban adom át

A webáruházban szereplő ékszerek mindegyike átlátszó és krém színű gyöngyökből, ezüst színű szerelékkel, azaz kapoccsal készültek! Egyedi rendelés esetén lehetőséged van más színű gyöngyből és arany színű szerelékkel kérned egyedi rendelés estén vedd fel a kapcsolatot mihamarabb ezen az elérhetőségen!

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

További információk

Minta:

1 Swarovski gyöngyből, 2 Swarovski gyöngyből, 3 Swarovski gyöngyből strasszal, 4 Swarovski gyöngyből strasszal

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Menyasszonyi és alkalmi karkötők” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.