KLOÉ - hajdísz • Bridal Mirage - egyedi esküvői kiegészítők
KLOÉ - menyasszonyi hajdísz (1)
KLOÉ - menyasszonyi hajdísz (2)KLOÉ - menyasszonyi hajdísz (3)

KLOÉ – hajdísz

Légies, könnyed hajdíszem azoknak ajánlom akik valami egyszerűt de mégis mutatós kiegészítőt keresnek a nagy napra. A díszt finom csiszolású ezüst kövek és üveg gyöngyből készült virágok díszítik finom púder rózsaszín árnyalatban, könnyedén hajlítható, alakítható a frizurához és bátran kombinálható menyasszonyi fátyollal!

Model foto: Vári Dénes Photography | Arabella Lux Esküvői Ruhaszalon | Juhász Hair Salon | N. Eszter

 

 

 

Érdekel!

Termékleírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

Van ismerősöd, aki esküvőre készül? Mutasd meg neki! Köszönjük!Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrTweet about this on Twitter

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “KLOÉ – hajdísz”