KLOÉ – hajdísz

14.000 Ft

Légies, könnyed hajdíszem azoknak ajánlom akik valami egyszerűt de mégis mutatós kiegészítőt keresnek a nagy napra. A díszt finom üveg gyöngyökből, kövekből gyöngyből készült virágok díszítik finom púder árnyalatban, könnyedén hajlítható, alakítható a frizurához és bátran kombinálható menyasszonyi fátyollal! A dísz minden változata kontytűvel rögzíthető a frizurához. 

Válaszd a számodra legszimpatikusabb változatát és csodaszép díszdobozban kapod meg ezt a finom hajékszert

Model foto: Vári Dénes Photography | Arabella Lux Esküvői Ruhaszalon | Juhász Hair Salon | N. Eszter

 

 

 

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Kloé – gyöngyös menyasszonyi hajdísz

Megtaláltad álmaid menyasszonyi ruháját és valami igazán különleges kiegészítőt szeretnél hozzá? Menyasszonyi hajdíszeim legfőbb jellemzője az egyedülálló és magával ragadó stílusa. Mivel minden esküvői kiegészítőmet egyedileg kézzel készítem, ezért ha bármi apró eltérét találsz benne, szeresd hiszen ez garancia arra hogy nem mindennapi magyar kézműves terméket tartasz a kezedben! Ha nem találtad meg álmaid hajdíszét vagy fejdíszét itt a webáruházamban, írj privát üzenetben és megtervezzük azt a menyasszonyi kiegészítőt, ami tökéletesen illik menyasszonyi ruhádhoz és hozzád!

Egyedi rendelés során a konzultáció ingyenes és igénybevehető online, időpont egyeztetést követően Szegeden vagy Budapesten ahol személyesen is meggyőződhetsz kiegészítőink minőségéről.

Webáruházam vásárolható kiegészítők – az átutalástól számítva – megközelítőleg 5-10 napon belül kerülnek át az általad kiválasztott futárszolgálat részére, akik megközelítően 1-2 napon belül kézbesítik azt neked.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

További információk

Variánsok:

PRECIOSA gyöngy (törtfehér), PRECIOSA gyöngy és strassz (törtfehér), Színes üveggyöngy

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„KLOÉ – hajdísz” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük