TINA menyasszonyi fülbevaló

8.000 Ft12.000 Ft

Ezt az érszert nem csak esküvőd napján viselheted. Letisztult formája és a gyöngy romantikája teszi igazán különlegessé azt az ékszert ami minden arcot finom, kecsessé varázsol. Az ékszer 3 árnyalatú lánccal kérhető (ezüst, arany és rosegold) gyöngyben pedig több lehetőséged is van. Ha nem találod a kínálatban a kedvenc variációdat írj bátran és elkészítem neked!

A Swarovski gyöngyökből készült variációk, csak korlátozott mennyiségben elérhető.

Leírás

TINA – menyasszonyi fülbevaló 

Egyedi kézzel készült ékszereim tervezésénél két nagyon fontos szempontot tartok szem előtt. Szeretném ha esküvőd napján feledhetetlenné varázsolná megjelenésed, örömmel töltene el ha más jeles alkalommal is büszkén tudnád viselni és a tükörbe tekintve boldogság fogna el mikor általa az esküvőd napjára emlékeztet. A gyöngyök és kövek játékos felhasználása teszi annyira egyedülállóvá ékszereimet! 

Ha bármi apró eltérést találsz bennük szeresd, hiszen ez garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál! 

Csodás napot

Erika

További információk

Gyöngy színe:

Gyöngyből készített fehér színben, Swarovski gyöngyből készített csak krém színben

Fazon:

7 cm hosszú gyöngyös – ezüst lánccal, 7cm hosszú gyöngyös strasszos – ezüst lánccal, 9cm hosszú gyöngyös – ezüst, 9cm hosszú gyöngyös strasszos – ezüst, 7 cm hosszú csepp gyönggyel – ezüst lánccal, 7 cm hosszú gyöngysoros – ezüst lánccal

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TINA menyasszonyi fülbevaló” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük