Mindig keresem a lehetőségeket az újdonságra, olyat ami látványos sokoldalú és sokak kedvence lehet. Szeretem, hogy sok stílust képviselek élvezem a változatosságot, mert mindig felfrissít. Igaz az új technikák elsajátítása, de legfőképp az új díszítőelemek beszerzése, nem kevés időt és figyelmet követelnek tőlem. Amikor kezembe akadtak ezek a fém díszítőelemek, hatalmas fantáziát láttam benne és élveztem az alkotás minden pillanatát! Hamar elkészültek az első darabok amik a folyamatos tervezés és fejlesztés közben egy teljesen új arculatot kaptak!

Amikor elhívtak erre a fotózásra, az elképzelések egyeztetése után tudtam, hogy mit szeretnék megmutatni, és csak sejtettem hogyan érhetem el. A feladat, hogy egy olyan kiegészítőt készítsek ami gyorsan felhelyezhető, jól mutat egy szőke modellen kissé bohémos és ilyet még soha sehol nem csináltak! A fejdísz bohémosságát a kusza levelek és változatos virágok adják, de ebben még nem is lenne semmi rendkívüli, de aki ismer az tudja, hogy  mennyire szeretek játszani! Rengeteg fém díszítőelemem volt és nem akartam átmenni giccsparádéba, nem akartam „too much” lenni és egy olyan arany hajdíszt kellett készítenem ami nem olvad bele a modell szőke fürtjeibe!

Színeket hívtam segítségül. Különleges festékek felhasználásával a dísz bátran mondhatom, rendkívül káprázatos lett. Tökéletesen illet a fotózás koncepciójába hiszen mind három kiegészítőm tükrözi a friss tavaszi virágok, zöldelő rétek és a sugárzó nap feledhetetlen csillogását

 

Hogyan lehet egyedi esküvői kiegészítőd?

Érdemes időben megkezdeni a felkészülést, hiszen az igazán különleges alapanyagok külföldről érkeznek és azoknak jelentős postázási idejük van. Szeretem ha egy menyasszony engedi, hogy megismerjem, mert így sokkal személyre szabottabb lehet a kiegészítőt ajánlani, sokkal jobban fogja tükrözni mindazt amit szeretnénk. Tudom a személyes találkozás nem egyszerű és nem is ragaszkodom hozzá, de ha az emailen keresztül mesélsz egy kicsit magadról az esküvődről, az hihetetlen sokat segít nekem a ráhangolódásban hiszen sokan nincsenek is tisztában mi az amit én adhatok. Sokan félnek hogy buta kérdéseket tesznek fel egy ilyen levelezés és beszélgetés kapcsán, de ha az a kérdés megfogalmazódott benned, az okkal történik, mert foglalkoztat így nem tudsz butaságot kérdezni!!! Engedd el magad és megnyugtatlak, nekem az a feladatom, hogy felkészítselek esküvőd napjára, és egy biztos én meg a te szakmádhoz nem értek, bármi is legyen az.

Foto: Nerpel Nikolett

Ruha: Jkaposi style

Frizura: Berendi Györgyi

Smink: Kádár Andrea

Modell: Kaderin Constance

Kiegészítők: Bridal Mirage

 

 

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük