Vannak dolgok, amik csak úgy megtörténnek az emberrel, néha mindenféle előjel nélkül, mint például ez a fotózás. Helga hirtelen felindulásból keresett meg és hihetetlen gyorsan leszervezett mindent és mindenkit én pedig csak pislogtam, ahogy most is, hogy van ilyen és ez megtörténik velem. Így került befotózásra az új kollekcióm pár friss darabja és hihetetlen visszajelzést kaptam azoktól, akik ismerik a kiegészítők világát és ők is csak egy valamit sajnáltak, hogy nem volt több időnk. Meg kell jegyeznem, hogy a fotózás így is eszméletlenül pörgős volt és tartalmas! Volt időnk az ismerkedésre és totálisan kellemes emlékek hatása alatt vagyok így 1 hónappal a fotózás után is.

A nagy napomon vittem Helga kedvenc fátylát, azaz egy fésű nélküli körfátylat és egy nagy doboznyi fejdíszt, hajékszert is:

Szeretem ha a kiegészítőim egészséges egyensúlyban vannak a ruhával és nem nyomja el, nem veszi el a tekintetet magáról a menyasszonyról. A kiegészítőnek nem az a feladata, hogy engem „dicsőítsen”, sokkal inkább az hogy úgy egészítse ki a menyasszonyt és a ruháját, hogy összhangban vannak és passzol az esküvő témájához. Éppen ezért is szoktam érdeklődni az esküvő stílusáról, ezért szeretem a ruhapróbás képeket, mert akkor a menyasszonyt és a ruhát látva már bátrabban tudok ajánlani kiegészítőt. Sokszor van hogy van egy kép a menyasszony képzeletében és mikor próbára kerül a sor tökéletesen bebizonyosodik az, hogy amire gondolt, totálisan nem passzol bele az ő stílusában. Online rendelés esetén ezért próbálgatom terelgetni a menyasszonyt. Fontos számomra hogy mindenkinek olyan kiegészítő kerüljön a csomagjában amire titkon vágyik.

 
Ha te is úgy gondolod hogy én vagyok az aki eltudja készíteni álmaid kiegészítőjét keress bátran és engedd meg nekem, hogy egy kicsit megismerhesselek.

 

Akik részesei voltak a nagy napnak: Helga Schaefer / Csizmadia Gréta / Forgách Dávid / Leya Marini Hungary

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük