Szeretem felfedezni a környék különleges helyszíneit. Inspiráló olykor merész gondolatokat tűzök modelljeim frizurájában olykor pedig egy egy romantikus klasszikus kiegészítő újragondolt változatát. Most se történt másképp. Már régóta szemezgettem a különféle fém díszítőelemekkel amiket most pár kép erejéig megmutatok, és az igazi különlegesség, az a birdcage fátyol.

 

Birdcage fátyolnál is törekszem a kényelmes viseletre, éppen ezért rendelem a hozzáillő tüllt egészen messziről a szeles Angliából. Hiszem hogy a kényelmessé oltárán nem kell feláldozni a trendi megjelenést és tudom hogy vannak olyan élethelyzetek amikor nem bztos hogy a törtfehér a legszerencsésebb választás. Pont ezért igény szerint készítek különleges kalapokat bármely jeles eseményre, a szivárvány bármely színében!

Ruháknál egyre nagyobb teret hódítanak a francia csipkés ruhák amikhez a legkitűnőbb választás a hozzá passzoló csipke fátyol. Szeretem a francia csipke finom kidolgozottságát a puha érintését és már a finom kecses látványa is magával ragadó. legyen az a fátyol szélén vagy elszórva. nekem szerelem.

Szolgáljon e sorozat inspiráció gyanánt életed egyik legfontosabb napjára!

Foto: Miskolczi Kinga, Vári Dénes, Artkazal, Arabella Lux Esküvői Ruhaszalon, Juhász Gábor és Bridal Mirage

 

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük