IMG_3913

Mi alapján választja ki egy menyasszony a kiegészítőit? Hogyan talál rá a tökéletes ruhához illeszkedő menyasszonyi fátyolra vagy egyéb kellékre?

Sok ihletet adó oldal található az interneten. Személy szerint én azt szeretem legjobban ha menyasszony kicsit engedi, hogy megismerhessem egy kicsit a stílusát, a kedvenc inspirációs képeit és természetesen a ruháját. Mi nők szeretjük a részleteket és a részletek közötti összhangot, amitől a menyasszony gyönyörűnek érezheti magát, hiszen mindaz amit megálmodott teljesült. Fontos, hogy a menyasszony a kiválasztott kiegészítőben kényelmesen érezze magát. Kiemelje a ruha igazi szépségét és olyan megjelenést adjon a menyasszonynak ami beleillik abba a stílusba amit megálmodott magának.

A modern menyasszonyok a nagy napjukon elegánsak és érzékiek akarnak lenni. Szeretik a különleges alapanyagokat, a finom részleteket, a hagyományos kézműves technikáknak köszönhetően kiemeljük a menyasszony alakjának előnyös részleteit.

Miben különböznek a  Bridal Mirage kiegészítők a hagyományos kiegészítőktől?

Számtalan módon el lehet készíteni egy  fátylat. Nem csak a felhasznált anyagok fontosak hanem a különleges szabásuk is, amitől modern és érzéki menyasszonyt varázsolhatok bármely oltár elé készülő nőből. A felhasznált díszítőelemeket a jelenlegi divat, a ruha szabása és díszítettsége figyelembevételével tervezem meg. Ez egy eléggé komplex feladat, ezért is fontos a részletek ismerete, mert ettől lesz igazán egyedi és különleges a menyasszony megjelenése a nagy napon.

Kollekciómban a fátylakon kívül számos kiegészítő megtalálható, így könnyebben összehangolhatják megjelenésüket és a különböző díszítőelemek nem törik meg a harmóniát. A kiegészítőimet 100%-ig kézzel készítem, így a kollekcióból bármilyen módosításra lehetőség van, akár egyedi elképzeléseket is megtudok valósítani.

Mit kap egy menyasszony ha Bridal Mirage kiegészítőket választ?

Nálam minden menyasszony exkluzív kiszolgálást kap. Igény szerint anyag illetve színmintát küldök menyasszonyaimnak, ami magabiztosságot ad számukra online rendelés során, hiszen nincs fontosabb egy esküvő szervezésénél, mint a menyasszony nyugalma.  Elkészült kiegészítőimhez anyag – igény szerint színmintát is – biztosítok, egy átfogó tájékoztatóval a különleges igényű kellékekről.  Fátylaimat kivétel nélkül átlátszó műanyag fésűvel  adom át, de lehetőség van prémium minőségű fém fésű választására is.

A tökéletes ruha után a következő feladat a tökéletes kiegészítők kiválasztása, amitől a menyasszony nem csak varázslatosan érzi magát, hanem minden vendégét, barátját elkápráztat, jövendőbelijét pedig egy felejthetetlen pillanattal ajándékozza meg

Ne hagyd az utolsó pillanatra

Csodás készülődést kívánok

Erika

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük