Pár hónapja olyat tettem amin már régóta rágódtam, hiszen nagyon sok fenntartásom volt a fémfésűkkel kapcsolatban de egyre inkább kezd eloszlani minden kételyem.

Korrózió

Első és legnagyobb félelmem az volt, hogy ha erre varrok egy fátylat akkor ha be is mattul ugye nem rozsdásodik és nem teszi tönkre a fátylat? Másfél éve őrizgetem pakolgatom jobbra, balra ( a konyhában gőzben) és magabiztosan mondhatom, olyan mint mikor megvettem. Se rozsda se elszíneződés, egyszerűen szuper

 

Könnyen a frizurába tűzhető?

Itt jön a legnagyobb meglepetés mert igen! A műanyagot nagy szériában nyomják és ha az öntőformák elhasználódtak bizony minden műanyag, még a fésű is pici mikroszkopikus sorják találhatóak, persze ez nem azt jelenti hogy a műanyag szétszedi a frizurád, és erről a fotózás során is megbizonyosodtunk, de a fém fésű szó szerint belecsusszan a frizurába.

Származási hely?

Hát igen rögtön mindenki határozott fenntartással kezelte az ötletet, mert Magyarországon nem lehet kapni, akkor biztos Kínai! Azt nem tudom megmondani, hogy ez a fésű hol készült, de azt tudom hogy egy angliai cég forgalmazza és az ára nem összehasonlítható a konkurens műanyagéval.

 

„világos hajba jobb az átlátszó műanyag, mert nem látszik”

…jött az észrevétel bár meg kell mondjam nem értek vele egyet, hiszen a fésűk funkcionálisan a hajba vannak tűzve, a merevítő részre pedig maga a díszítés van rögzítve, kvázi egyetlen porcikája sem látszódik használat közben.

Kiesik a hajból

Ha laza a frizura akkor akármilyen fésűt tűzhetünk bele az bizony kiesik. Fontos a jó rögzítés ami által akár rövid hajba is könnyedén rögzíteni lehet a kiválasztott kiegészítőt. Természetesen a kiegészítő díszítéséhez választhatjuk ki a megfelelő fésű hosszúságát, ugyanis 2 méretben is kapható.

 

Elegánsabb

Valóban igazán exluzív megjelenésre utal a fém fésű használata. A fésű kidolgozottsága és minőségi alapanyaga már a szemnek is tetszetősebb, látszik hogy nem egyetlen napra gondoltak tervezői, sokkal inkább generációkra, és a legnagyobb kényelemre.

 

Fémallergia 

Sajnos/szerencsére olyan ismerőst nem találtam aki allergiás lenne a fémre így teles bizonyossággal nem tudom kijelenteni hogy nikkel mentes, de azt tudom hogy ha bármilyen bizsut befújsz lakkal, az olyan filmréteg képződik a fésűn, ami allergiások számára lehetővé teszi a bizsuk és szerintem a fém fésűk használatát.

  Szeretnéd ha a te kiegészítődet is ezzel a magas minőségű fátyolfésűvel szerelném fel? Akkor kattints ide!

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük