Amíg élek el nem felejtem azt a pillanatot amikor kinéztem a fotózás napján az ablakon. Mondanom sem kell a fotózást Az Ópusztaszeri Nemzeti Emlékparkba terveztük, a szabad ég alá,így eléggé nagy aggodalommal töltött el a szürke felhők sokasága, de megbeszéltük Dénessel én intézem a ruhát, sminkest fodrászt, modelleket és majd ő az időjárást. Büszke vagyok magamra amiért nem én csörögtem először hogy most mi van, de nem ám! Dénes a legnagyobb higgadtsággal kérdezte hogy „na mi újság van???” Ő persze a legnagyobb határozottsággal csak ennyit mondott nyugi délutánra nem lesz semmi gond. Lányok szépültek én pedig csomagoltam és indultam is a helyszínre. A park dolgozóival együtt csodáltuk a lehulló esőcseppeket és mindenki rácsodálkozott hogy hogy akarhatunk mi kint fotózni ilyen időben….. és csoda történt!  Szinte hihetetlen, de az eső szép lassan aláhagyott, majd jöttek a napsugarak amik felszárították az utolsó fűszálat is.

A ruhák védelme érdekében elsőként egy hangulatos tájházat kerestünk fel, ahol szinte követelte a helyszín a Júlia fátylat. Persze nem csak ez az egy kiegészítő az ami tökéletesen beleillik egy ilyen enteriőrbe, de lehetőséget kaptam hogy bemutassam mennyire sokoldalú tud lenni egy-egy kiegészítő.

Júlia fátyol 2015 07 13 b

hosszú fátyol 2015 07 13

gyöngyös fátyol 2015 07 13

Az emlékpark a sorozatos fejlesztéseknek köszönhetően a csodálatos és a jövőévben már különleges események helyszínéül is választhatod. Idén került átadásra az ökumenikus kis templom ami, nagyon régi tervrajzok alapján készült. Természetesen nem csak a boldogító igent mondhatod ki ezen a varázslatos helyszínen, de meg is ünnepelhetitek vendégeitekkel együtt.

menyasszonyi fátyol 2015 07 13

birdcage fátyol, ópusztaszer

tollas menyasszonyi fejdísz 2015 07 13

Idén is profi szolgáltatókkal vettem magam körül, akiket Szegeden találtok meg, tisztelet a kivételnek. Köszönöm a csodás ruhákat az Arabella Lux Esküvői Ruhaszalonnak. Aki a fényképezőgépet fogta: Vári Dénes, akiket fotózott: Balogh Dóra és Szalma Annamária, aki a frizurákat készítette és egész nap a segítségemre volt Juhász Gábor, aki színt varázsolt a lányok orcájára Győrki Noémi. A helyszínt az Ópusztaszeri Nemzeti Emlékpark biztosította és persze elragadó dekorációt a Csillag Ösvény készítette

ópusztaszeri nemzeti emlékpark

Még egyszer nagyon szépen köszönöm mindenkinek a munkáját!

Még több képért keresd meg a galériámat

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük