Sokszor gondolkoztam már el, hogy érdemes lenne e belevenni  a „couture” szót a lógómba, mert egyre több irányból hallani ezt a kifejezést. Sőt azok akik külföldi piacot is céloznak meg, számukra evidens a szó használata, mert a szolgáltatók akik kézműves technikákkal állítják elő a kész terméket, ruhát, kiegészítőt jogosan használhatják a szót. A Bridal Mirage kiegészítők kivétel nélkül kézműves technikákkal, kézzel készülnek.  De miben mutatkozik ez meg?

A felhasznált alapanyagokat igyekszünk kivétel nélkül Anglia, Francia- vagy Olaszországból beszerezni. Nem kis kihívás és rengeteg kapcsolat és szervezés lapul e mögött. Persze itt is lehet válogatni minőségben és árban és mint mindenben itt is nem a képzelet szab határt a fantáziánknak, a sok variációs lehetőségnek és a kézműves technikának köszönhetően bátran ki jelenthetjük, hogy egyedi kiegészítők kerülnek ki a kezeink közül.

A kézművesség legfőbb ismérve az egyediség és mivel nem tucatárúról van szó ez árban és a termékeken is megmutatkozik. Az ilyen szolgáltatóknak egy egyszerű pozitív oldala van, miszerint nem azt kapod ami van, hanem amit kérsz. Egy kézművest legtöbben azért keresnek meg mert olyan egyedi igényei vannak a megrendelőnek, vagy csak mert nem a szokásosra van igénye hanem valami igazán különlegeset keres.

Általános probléma hogy a menyasszonyok nem is igazán tudják, hogy hogy fejezzék ki magukat és így elmagyarázni valamit…nagyon nehéz. Ezért is ha nem jöhet létre a személyes találkozó, jobban preferálom az e-mailes megkeresést, mert ott képekkel bemutatva könnyedén belehet mutatni a pontos elképzelést, ezáltal a félreértés is leredukálható, majd egy postázás előtti kép küldésével magunk is megbizonyosodhatunk arról hogy, igen ezt akartam!

Az egyediségnek köszönhetően nem csak a postázási idővel kell számolni, hanem az elkészítési illetve az a alapanyagok beszerzési idejével is. Az esküvő szezontól függően egy kiegészítő elkészítésének elkészítési ideje 4-6 hét, de ha valami különlegesre és igazán egyedit szeretnél, amihez az alapanyagokat külföldről kell megrendelni, akkor minimum 2 hónappal előtte érdemes felkeresni minket. Természetesen mindenki akkor nyugodt ha nem az utolsó pillanatban kapja meg a kiegészítőjét, és nem az utolsó napokban adja le a rendelését, ezért a ruha beszerzése, lefoglalása után érdemes felkeresni minket.

Semmi meglepő nincs abban ha valaki az utolsó pillanatban talál ránk, mert egy kis egyeztetéssel könnyen áthidalhatjuk ezt a problémát, de ebben az esetben fontos a gyors és gördülékeny kommunikáció és ha a 2 napos postázási idő nem fér bele… akkor a személyes átvétel is megoldható akár egy ismerős segítségével is.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük