Menyasszonyi ruha próba – hogyan vegyünk fel egy menyasszonyi ruhát???

A legpraktikusabb megoldás, ha az utolsó ruhapróbára elviszed azokat a segítőket, akik majd rád adják a ruhát. Itt a szalonban első kézből tanulhatják meg az összes lépést, hogy a nagy napon könnyen vegyék ezt az akadályt. Nem kell idegeskedni senkinek, nem egy hétköznapi viseletről van szó, de ezek a letölthető anyagok azért vannak, hogy nektek egyszerűbb legyen.

A legnehezebb feladat az abroncsos menyasszonyi ruha felvétele. Első lépésként vegyük fel az abroncsot ügyeljünk, hogy a gumírozott korca a derékon legyen jó magasan, mert így a fűző szorítása alatt nem fog lecsúszni táncolás, mozgás közben. Ha az alsó szoknyán sok a fodor, igazítsuk meg, mert most így sokkal egyszerűbb. A menyasszonyi ruhát mindig fentről lefele vegyük fel. Menyasszonyként úgy tudsz segíteni az öltöztetőidnek, ha a térdedet egy kicsit berogyasztod, vagy leguggolsz. A sorozatunkban látható ruha gombolós, amit egy egyszerű fém pálcával, horgolótűvel könnyedén végig gombolhatjuk a ruhát. Fűzős ruha esetén a menyasszony sokat segít, ha egy kicsit ellen tart segítőinek így feszesebbre tudják húzni. A ruha a test hője hatására az alakodra idomul és ha nem húzták meg a fűzőt a segítőid egy idő után a pánt nélküli ruha lecsúszhat.

Kedves segítők! Nemes feladat most a tiétek. Lehet, hogy egy kicsit nagyobb a felelősség mint szeretnétek, de nem kell idegeskedni, mert profik lesztek ha szalonban begyakoroljátok a lépéseket és ha baj van, tessék szépen nézni a fotósra, és segít nektek bármikor

hogyan vegyél fel egy menyasszonyi ruhát

Gyere és töltsd le bejegyzésünk nyomtató barát verzióját

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük