Kíváncsi vagy, hogy mitől lesz tökéletes az esküvőtök

Az a tény, hogy életünkben egy igazi nagy nap van, felettébb frusztráló tud lenni. Nem kevés menyasszony csúszik el egyetlen pici gondolaton, miszerint „ennek a napnak tökéletesnek kell lennie”. Sokan görcsösen ragaszkodnak a gondolathoz és lefagynak, besokallnak.

Ez ellen csak egy orvosság van, az álmodozás. Mindenkinek azt tanácsolom, hogy egy csendes estén ne tegyen mást, csak szörföljön a neten. Szedje össze azokat a képeket, amin valami olyan van, ami megfogja. Gyűjtse össze és a kiválasztott szolgáltató segítségével, vegyék sorra azokat a gondolatokat, amit már tudat alatt rég tud, de a szervezés okozta stresszben „elveszett”.

Az esküvő napja az egy különleges alkalom minden pár életében és azt kell, hogy mondjam, hogy nem a dekoráció árnyalatától lesz tökéletes a nap, hanem a pártól. Ha ti nem mulattok fülígérő mosollyal ezen a napon, ha nem élvezitek teljes szívből a nagy nap minden percét, akkor a vendégek se.

Keressétek meg a számotokra tökéletes szolgáltatókat, egyeztessetek és tegyétek fel a legbutábbnak tűnő kérdéseket, mert csak így győződhetsz, meg arról hogy jó fodrászt, cukrászt, vagy bármi más szolgáltatót választottál és akármi gond is legyen, rájuk bátran mindig számíthatsz.

 

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük