Hogyan veszíts kilókat pillanatok alatt egy kis optikai tuninggal (a fátyol hossza)

Hihetetlen pedig igaz egy jól megválasztott kiegészítő miként tud hozzáadni vagy éppen elvenni abból, amid van!

Először is különböző arcformákat tudunk megkülönböztetni. Általánosságban elmondható hogy a kerek és szögletes arcformákkal rendelkező menyasszonyoknak nem tanácsoljuk a buggyos fátyol fejtetőre tűzését. Nem gond, ha az álmod a Sex és New Yorkból jól ismert hatalmas nagy fátyol, csak rakd lentebb és máris jól nézel ki.

Szeretnéd ha a derekad egy kicsit karcsúbb lenne és szexibb? Megvan a megoldás itt is. Végy egy rövid fátylat, egy maximum 60 70 cm-es hosszúságot – attól függően milyen magas vagy – ami megközelítően a lapockád és a derekad közé esik, az a tökéletes megoldás. A fotózások során megfigyeltem, hogyha egy sima díszítetlen szatén ruhát veszünk és a ruhaszínében felveszünk egy csipkés menyasszonyi övet, az olyan hatással van viselőjére, mint egy optikai fűző, csak kényelmesebb.

Nagy fenék ellen is van orvosság és a recept nagyon egyszerű. Végy egy minimum 130 cm hosszú fátylat és érezd jól magad benne! Öv tekintetében felejtsük egy a szerény csipkés övet. Válasszunk valami látványos darabot és élvezzük ki a nap minden pillanatát.

És hogy kitérjünk a magasságra is egy kicsit, alacsony menyasszonyok vigyázzatok a hosszú és fejtetőn buggyos fátylakkal! Sajnos ez a típus optikailag összenyom titeket, ezért ha hosszú fátylat is választotok, ügyeljetek fejtetőre ne tegyétek!

Duci menyasszonyok és szalonok körében nagyon elterjed hogy csak a derékig érő fátyol áll jól nekik. Pedig ez hatalmas hiba. Igenis lehet egy duci menyasszonynak hosszú és csodaszép fátyla, amit természetesen nem az a hatalmas habos, és nem a fejtetőre van tűzve. Ne hagyjátok magatokat lebeszélni a lehetőségről, mert utólag felesleges bánkódni. De rövid széles csipkével díszített fátylat nem válasz, mert az csak hozzá ad azokhoz a kilókhoz.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük