Ha Dénes nincs, soha nem vállalom be ezt a fantasztikus lehetőséget! Régóta rágódtam rajta, ő pedig lazán rávágta „rajta csináljuk meg” és megcsináltuk. Mint mindig itt is megvoltak azok a bizonyos előkészületek. Ritkán van lehetőségem a saját fejem után menni, mert sokan konkrét elképzelésekkel keresnek meg, de most nekem kellet kitalálnom, megálmodnom azokat a kiegészítőket, amiket én akarok bemutatni. Végeláthatatlan listát írtam össze, és csak egy töredékét sikerült elkészítenem, és nagy részét le is fotóztuk.

Az első lépéseket kicsit döcögősen, de megtettük. Nem nagyon ismertem senkit a környéken, de valahogy mindenki összejött. Első lépésként el kellett dönteni, hogy real/igazi menyasszonyt vagy modellt fotózzunk???? Ezért egy kis közvélemény kutatást végeztem ami valljuk be, hát nem olyan határozott eredményt hozott, mint ahogy azt én elképzeltem. A válasz adok többsége (+2 fő) a modellen akarta látni a munkáimat. Hosszas töprengés után olyan lányok között kezdtem keresgélni, akiknek van ilyen tapasztalatuk és kedvük is egy ilyen felkéréshez. Hirtelen ötlettől vezérelve felkerestem a régi cikkeket a szegedi szépségkirálynőkről, ahol végül is ráakadtam Nikire. Újabb kétségek között bátortalanabbul, de annál nagyobb betűkkel írtam ki a közösségi oldalra felhívásunkat, miszerint modellt keresünk! Sokan jelentkeztetek és úgy döntöttünk hogy Dorkát fogjuk felkérni, hogy erősítse a menyasszonyok csapatát. Dorka a fotózás során bevallotta, hogy egy álma teljesült ezzel a fotózással, így boldogan csatlakozott hozzánk.

A fotósunk evidens volt már, „csak” frizura illetve smink felelőst kellett találni. Nem tudtuk hol fotózzunk és milyen ruhákat adjunk a leányainkra, így Dénes ajánlásával kerültem be, egy szegedi menyasszonyi ruhaszalonba. Személyesen még nem ismertem őket de azt tudtam, hogy ez az egyik olyan szalon ahova bátran mertem küldeni a menyasszonyaimat, mert minőségi ruháik vannak, szépek, jó állapotban és udvarias a kiszolgálás is. Szép lassan kikristályosodott minden és elérkezett a nagy nap!!!

Ideges voltam és valljuk be, Dénes „majd a főnökasszony megmondja” jelmondata eléggé rám terelt minden szempárt ami csak ott volt és nekem nagyon hamar hozzá kellet szoknom az új szerepkörömhöz (amit már a közepén elviseltem és éltem vele, rá pár órára pedig beleszerettem :-D) Sok idegen egy helyen mindenki zavarban, hogy legyen mint legyen, hogy kezdjünk neki mégis. Dénesnek köszönhetően nagyon gyorsan összehangolódott a csapat. Pillanatok alatt kifigyelte kihez, hogy kell szólni, irányítani, megnevettetni, vagy csak hagyni kibontakozni. A nap végére totál elfáradtan is képes volt kicsalni az utolsó mosolyt a modellek arcára és megérte, KÖSZÖNÖM

 Íme néhány kép a fotózásunkról. Lapozgassátok át bátran, hiszen nektek, értetek készült:

 

Közreműködő partnereink: 

 

Fotó: Vári Dénes photography – http://varidenes.hu/

Ruhák: Arabella Lux Esküvői Ruhaszalon – http://www.arabellalux.hu/

Frizurák: Berkó-Justin Szilvia – http://www.korutihajstudio.hu/

Smink: Simon Alexandra – elérhetősége

Modelljeink:

Czibolya Nikolett – 2013 Szeged Szépe versenyének királynője

Kovács-Balogh Dorottya – aki felhívásunkra jelentkezett

 

Köszönöm a munkátokat!!! Egy álom vállt valóra!

2014 06 19 Szeged

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük