Kevés olyan fotózás van, ahol menyasszonyi fátyol centrikusan lehet fotózni. Így született ez a projekt a fátyol szerelmeseinek. Ebben a galériában igyekeztem különlegességeket bemutatni és ha már teljes pompában díszeleg modellünk akkor már hajdíszben is hoztam valami különlegességet. Igen roppant egyszerű fotózást terveztem, amit sikerült picikét túlgondolnom és a végeredmény pedig magával ragadó.

Alapvető koncepció hétköznapi modellen/menyemasszonyon bemutatni a kiegészítőimet. Bízom abban, hogy ez a kissé életszerű fotózás bátorságot ad sokaknak, hogy nem kell szégyenkezni senkinek semmiért. Egyetlen cél van azon a csodás napon, minden pillanatot boldogan, magabiztosan kell megélni és élvezni, mert benned is egy csodálatos nő lakozik, akit nem szabad eldugni. Drága Pálma ezúton is köszönöm, hogy segítettél e nemes feladatban és részese voltál a szervezésnek.

Alkotoi stáb: Pálma Engi Pillanatok, Estrella Bridal, Szűcs Domi, Bányai Noémi MakeUp, Kecskés-Kócsó Melinda-Melír Hair, Bridal Mirage

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük