A XIX. század végén épült kastély ámulatba ejtő közel 300 éves gesztenye fa sorjai között megteremtettünk egy mesebeli hercegnőt és minden szegletében egy egy új történet kerül bemutatásra.  Téma központjában mint mindig a nő áll. A nő aki élete egyik legfontosabb napjára készül, ahol tökéletes a ruha, frizura, smink és a kiegészítők. Örülök hogy ilyen különleges és elhivatott szakemberekkel hozott össze a sors és mit sem érne a munkánk ha ezt valaki nem örökíti meg.

Hihetetlen, hogy egy menyasszony sikeréhez mennyi szakértő kézre van szükség. Mit sem ér az én munkám, hiába alkotok álomszép hajdíszt esküvőd napjára, ha a frizurád hagy némi kívánni valót maga után. A finom swarovski gyöngyök minden hajban csodásan csillognak, de akkor leszel feledhetetlen, ha a frizurád is minden szempontból tökéletes.

A pazar kézzel gyöngyözött csipkeruhát egy különleges ezüst-rosegold színű hajdísszel díszítettük. A Chanel hangulatú koncepciót egy hirtelen ötlet adta. Kicsit szokatlannak tűnik a gondolat, hogy egyetlen hajdíszben két különböző színt használjak fel, de talán éppen ezért olyan különleges és ellenállhatatlan ez a kiegészítő amit ezüst strassz fülbevalókkal ékesítettem.

Egy különleges hajdísz, amit rengeteg különleges gyöngy díszít. A virágos rétet idéző hajdísz varázslatos egységet alkot a szőke fürtökkel és amitől még menyasszonyosabb lett ez a különleges ruha, az a 3 méter hosszú szélben táncoló előrehajtható, menyasszonyi fátyol.

Ez a fotózás azért volt annyira különleges mert olyan emberekkel dolgozhattam együtt akik szívügyüknek tekintik minden menyasszonyuk napját. Tudják hogy ennek a napnak kell különlegesnek lennie és itt nincs lehetőség második esélyre. Éppen ezért becsüld meg őket, hiszen mi érted vagyunk, és ez többet ér egy csinos excel táblázattól akármilyen szoros is a költségvetés.

fotók: Art is love photo, Kádár Andrea, Deres Nóra fodrászmester, Mindák Viki Designer, Öregtölgy fogadó, Szakolczai Anna és Bridal Mirage

Még több kép a Pinteresten

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük