A rózsakvarc színében pompázó Halász Éva által tervezett káprázatos ruhában fotóztunk egy rendkívül tehetséges színművésznőt, Tenki Dalmát, aki örömmel vállalta ezt a különleges felkérést! A ruha gazdag díszítése miatt egy visszafogott ám de annál mutatósabb hajékszert készítettem. A swarovski gyöngy ágacskák csillogását csak még ünnepibbé varázsolta a opál kristályok sokasága, amitől ez az esküvői kiegészítő igazán különleges lett.

A hajékszerekre jellemző ágak kialakítás adja meg a kiegészítő igazi stílusát. Minden tervezőnek jellegzetese stílusa van, de én vagyok az aki szereti feszegetni a határait. Minden kiegészítőmnél ügyelek az egyediségre és mindig valami olyat szeretnék mint amit eddig még nem készítettem. Nemrég osztottam meg a gondolataimat social media oldalaimon és még mindig töretlenül ugyan azon az állásponton vagyok; minden menyasszony egyedi és különleges és éppen ezért nem gondolkozom kollekcióban. Gyűlölöm a tucat termékeket, mert hiszek abban, hogy minden menyasszony egyszer megy férjhez, hiszek abban, hogy minden menyasszonynak egyedi stílusa és különleges elképzelése van élete legszebb  napjára. Természetesen ezentúl is szervezek és részese leszek fotózásoknak, de ezek a képek szolgáljanak inspiráció gyanánt.

Tanulmányozzátok és inspirálódjatok a képeimen, amiken megmutatom milyen új és csodálatosan bevált alapanyagokkal dolgozom, hogy milyen kreatívan, sokoldalúan lehet felhasználni esetenként ugyan azt a díszítőelemet. A Swarovski gyöngyökről nem kell különösebben áradoznom. Tökéletes gyöngyszem azoknak akik nem akarnak túlzásokba esni, szeretnének különleges csillogást a frizurájuknak. A mellette található nyújtott rizsszem formájú opál kristályok szivárvány színű becsillanása a következő év nagy slágere lesz nem vitás. Tökéletes választás azoknak a menyasszonyoknak akik nem szeretik ha valami túl sok, romantikus beállítottságúak és szeretnék megadni a módját esküvőjük napjának. A hajdísz tökéletesen hordható fátyollal is, amitől ismét tökéletes kedvencem :-)

Ismét sok csodálatos embert ismertem meg és dolgozhattam együtt velük. Köszönöm, hogy a részese lehettem a napnak ezen a varázslatos helyszínen

foto: Brides & Grooms – Wedding Photography, Pányoki Bence || ruha: HALASZEVA COLLECTION || haj: Deres Nóra fodrász mester || smink: n’drea makup, Kádár Andrea || ékszer és hajdísz: Bridal Mirage

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük