Annyi de annyi érzés szabadul fel bennem amikor erre az esküvői sorozatra gondolok, hogy talán te el sem tudod képzelni. Aki ismer az tudja hogy nagy álmodozó vagyok, de hogy egyszerre teljesüljön ennyi álmom OLYAN NINCS, vagy mégis? Éppen ezért is nehéz neki fogni ennek a bejegyzésnek az érzelmek teljes kizárása nélkül úgyhogy sorry aki nem bírja a soraimat olvasni, az élvezze csak a Helga Schaefer csodás képeit.

Volt a Facebookon egy bejegyzés amikor beindult a fantáziám. Gyönyörű menyasszony fantasztikus Nora Saraman ruha csodás fotó, nem is tudom melyiktől voltam jobban de már megfogalmazódott bennem hogy ilyen esküvőnek a részese lenni fantasztikus lenne. Milyen fantasztikus lehet nem csak menyasszonyként de szolgáltatóként is ilyen profi csapattal dolgozni.

 

Tény még kicsit bátortalanul tervezek a saját elképzelésem alapján kiegészítőket, mert javarészt külföldi oldalakat követek, hogy minél gyorsabban tudjak fejlődni és minél gyorsabban tudjak reagálni a különleges megkeresésekre. Van amikor igényfelmérés céljából teszek ki egy kiegészítőt, hogy az én közönségem értékelne egy egy újítást. Egy újdonság bevezetése általában 2-3 év. Ez idő alatt a külföld már szinte el is felejtette mi volt a divat mikor itthon elkezd tombolni. Nyár derekán tettem ki egy csodás köves fejdíszt és bevallom soha nem gondoltam volna, hogy pár hét elteltével felkérést kapok rá.

 

Ha profi szolgáltatókat választ magának egy pár az nem csak nekik hanem a többi szolgáltatónak is hatalmas könnyebbség. Másképp ez a kiegészítő sem készülhetett volna el és nem is kapta volna meg a menyasszony 4 nap alatt. Helgának már volt annyi tapasztalata hogy mit akar a menyasszony, megtudta fogalmazni és tudta kit kell megkérni. El se tudod képzelni milyen jól esett ez a megkeresés, hiszen annyi szolgáltató van Budapesten, mégis 152km-re a fővárostól engem kértek meg erre a feladatra. Hát – elképzelhetitek záporoztak a könnyeim nem kicsit hiszen, – ez is egy hatalmas lépés egy fajta lehetőség arra hogy bebizonyítsam mennyire jó az amit csinálok.

 

Fotós: Helga Schaefer photography, Esküvő szervező: Waldorf Weddings, Dekoráció: Floral Studio Torta: Torta és karamell, Menü-, és ültető kártyák : The Fanatic Calligrapher Menyasszonyi fátyol és köves fejdísz pedig Bridal Mirage

Bocsánat a sok képért, de hát ez van ha szerelmes vagyok egy sorozatba. Remélem minden kívánságom így fog teljesülni.

Mr és Mrs Jonathan Miller-nek, pedig nagyon sok boldogságot kívánok!

 

 

 

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük