A csoda benned van! Nem ok nélkül lett e sorozat címe. A fotók most a részletekről szólnak. Mind azokról az apróságokról amik életre keltik azt a csodás ruhát amit azon a feledhetetlen napon, az esküvődön fogsz viselni. Sok kislány fejében van olyan korszak amikor megtervezi, milyen lélegzetelállító szeretne lenne azon a napon. Elképzeli a ruhát, a pillanatot szülei, családja arcát, a nagy őt aki lehet éppen az aktuális kedvenc színésze vagy énekese helyettesít, csakis a tökéletesség kedvéért és ott vagy TE. Te aki életre kelti az immáron valóssággá vált álmot. Sztárunkat lecseréljük az igazira és minden részletet a helyére igazítunk, mert változtunk.

Tudatos menyasszony tudja, a tökéletes megjelenés első lépése megtalálni az alkatunkhoz minden szempontból megfelelő ruhát amit a kiegészítőkkel tudunk saját stílusunkra szabni. Ez az apró feladat az ami talán nagyobb kihívásnak tűnik mint maga a ruha felkutatása. Hiszen itt bejön a személyiséged egyedisége. Sokakat megrémít a lehetőségek hatalmas tárháza, van aki annyira vágyik a tökéletességre, hogy elnyomják a női megérzéseit.

Több éves tapasztalatomból kiindulva azt tanácsolom, nézz ki magadnak 2-3 szalon kínálatát és menj el próbálni, engedd meg a szalon munkatársainak hogy meglepjenek valami olyan ruhával amire nem is gondoltál volna. Gyűjtögess képeket, inspirálódj! Nem baj ha nincs közötte logika, hagyatkozz arra ami tetszik neked, megfog. Így a tervezett frizura, ruha és az inspirációs képekkel egyetemben keresd fel számodra a legszimpatikusabb tervezőt. Soha ne feledd, olyan tervezővel dolgozz akinek tetszenek a munkái, stílusa, hiszen minden tervező (legyen az ruha, kiegészítő, haj vagy smink) a saját egyedi stílusában alkot, dolgozik és ha engeded hogy megismerjen téged, a vágyaidat, gondolataidat, egész biztos lehetsz abban hogy olyat kapsz amire kislány korod óta vágytál.

Ami a legfontosabb, ne akarj több lenni, ne görcsölj rá csak sodródj és hallgass a megérzéseidre. Egy jó szakember segít, terelget ha arról van szó és segít minden lépésedben, hogy ne kövess el hibát. Bízz bennük, mert megéri!

Erre a fotózásra csupa különlegességgel készültem, mint például csillogó hajékszerek, romantikus virágos kiegészítők, fátylak és sorolhatnám,de inkább nézegesd azokat a fantasztikus képeket és inspirálódj, hangolódj esküvőtök napjára.

Foto: Sipos Kata fotográfus, Estrella Bridal, Artkazal, Sümeghy Laura, Berko-Justin Szilvia, Nagy Andrea, Bridal Mirage

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük