ADÉL – csipkés menyasszonyi fátyol

44.000 Ft

A fátyol különleges szabása és díszítése nem csupán magával ragadó, hanem tökéletesen passzol a mai menyasszonyok igényeivel. A fátyol szabását tekintve gyönyörűen kirajzolódik a menyasszonyi ruha hátának kidolgozottsága. Díszítésének köszönhetően tökéletes választás egyszerű szatén és csipkés ruhához is hiszen az egyszerű szatén ruhát kissé modern-romantikussá varázsolja a csipkéset pedig még romantikusabbá, úgy hogy a díszes szoknyát nem zavarja, hagyja érvényesülni az uszály csodálatos csipkéit. 

A fátyol, nem előrehjatható, 300 cm hosszú így igazi hercegnőnek érezheted magad a nagynapon. Igen ha megkapod a fátylad semmi dolgod sincs vele, csupán gondosan kell tárolnod, de minden hasznos információt megkapsz a fátyladdal egyetemben.

 

 

 

Leírás

Adél – különleges csipkével díszített hosszú menyasszonyifátyol

Megtaláltad álmaid menyasszonyi ruháját és valami igazán különleges kiegészítőt szeretnél hozzá? Menyasszonyi fátylaim legfőbb jellemzője a finom tapintása, különleges, szép szabásvonala és páratlan kézzel készült díszítése teszi igazi különlegessé. Ha nem találtad meg álmaid fátylát itt a webáruházamban, írj privát üzenetben és megtervezzük azt a menyasszonyi kiegészítőt, ami tökéletesen illik menyasszonyi ruhádhoz és hozzád!

Egyedi rendelés során a konzultáció ingyenes és igénybevehető online, időpont egyeztetést követően Szegeden vagy Budapesten ahol személyesen is meggyőződhetsz kiegészítőink minőségéről.

Fátylaimhoz anyagmintát és leírást mellékelek rengeteg praktikus tanáccsal (mint például tárolásról, tisztításról, vasalásról). Webáruházam vásárolható kiegészítők – az átutalástól számítva – megközelítőleg 5-10 napon belül kerülnek át az általad kiválasztott futárszolgálat részére, akik megközelítően 1-2 napon belül kézbesítik azt neked.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

További információk

Színe

Hófehér, Törtfehér

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ADÉL – csipkés menyasszonyi fátyol” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük