ADÉL – csipkés menyasszonyi fátyol

44.000 Ft

A fátyol különleges szabása és díszítése nem csupán magával ragadó, hanem tökéletesen passzol a mai menyasszonyok igényeivel. A fátyol szabását tekintve gyönyörűen kirajzolódik a menyasszonyi ruha hátának kidolgozottsága. Díszítésének köszönhetően tökéletes választás egyszerű szatén és csipkés ruhához is hiszen az egyszerű szatén ruhát kissé modern-romantikussá varázsolja a csipkéset pedig még romantikusabbá, úgy hogy a díszes szoknyát nem zavarja, hagyja érvényesülni az uszály csodálatos csipkéit. 

A fátyol, nem előrehjatható, 300 cm hosszú így igazi hercegnőnek érezheted magad a nagynapon. Igen ha megkapod a fátylad semmi dolgod sincs vele, csupán gondosan kell tárolnod, de minden hasznos információt megkapsz a fátyladdal egyetemben.

Tipp: A fátylat megfordítva s a fejre terítve remek kreatív fotók készülhetnek (fejpántos kép)

 

 

Leírás

ADÉL csipkés menyasszonyi fátyol 

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

További információk

Színe

Hófehér, Törtfehér

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ADÉL – csipkés menyasszonyi fátyol” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük