AGNES – hosszú fátyol

27.000 Ft29.000 Ft

Ezt a különleges fátyol leginkább hasonló tarkókontyokhoz ajánlom. A finom gyöngyözött csipkétől lefele hulló cseppek, egyenként csiszolt üveg bicone gyöngyök teszik még ellenállhatatlanabbá. Nem túl sok de gyönyörűen megcsillanak a napfényben. A lent szereplő leírást olvasd el figyelmesen és kápráztass el mindenkit 

– fazonját tekintve a fátyol leginkább a mantilla fátyolhoz hasonlít

– a fátylon található átlátszó műanyag fésűt igény szerint átcserélhetjük fém fésűre

– egyedi elképzelésed is megvalósítható, részletes tájékoztatásért keress bátran e-mailen

– ügyelj arra, hogy a ruhád színének megfelelő kiegészítőt válassz. Off white, ivory, ekrü és törtfehér ruhákhoz krém színű kiegészítőt rendelj

– minden csomagom tartalmaz egy anyagmintát, és egy leírást a problémamentes használatért

– minden kiegészítőmet kézzel készítem szegedi műhelyemben

– nem tudod eldönteni, hogy melyik árnyalatra, van szükséged? Kattints ide és kérj itt anyagmintáimból, hogy magabiztosan  adhasd le a rendelésed.

 minden kiegészítőmet kézzel készítem szegedi műhelyemben

– nem tudod eldönteni, hogy melyik árnyalatra, van szükséged? Kattints ide és kérj itt anyagmintáimból, hogy magabiztosan  adhasd le a rendelésed.

 

Leírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

További információk

Színe:

krém

Hosszúsága:

250 cm, 300 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AGNES – hosszú fátyol” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük