ALOÉ – swarovski gyöngyökből készült hajékszer

Swarovszki gyöngyökből készített menyasszony hajdíszem rendkívül sokoldalúan használható fel. A finom hajlítható ágakat lehetnek semlegesek, de felhasználhatók benne bármilyen díszítőelemet, azért hogy minél jobban passzoljon az esküvő koncepciójába, passzoljon a frizurádhoz vagy éppenséggel a te elképzelésedhez! Ez az esküvői kiegészítő, jól hordható fátyollal, de önmagában is káprázatos dísze lehet frizurádnak!

Ha szeretnél te is ilyen sokoldalú hajdíszt esküvőd napjára, írj és beszéljük meg a részleteket és a megrendelés menetét

 

Foto 1: Art is Foto Love, Deres Nóra, Kádár Andrea, Mindák Viktória, Szakolczai Anna, Bridal Mirage

Foto 2: Deres Nóra, Mindák Viktória, Bridal Mirage, Kovács Barabara, Dévai Zoltán, László Viven

Leírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ALOÉ – swarovski gyöngyökből készült hajékszer” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük