ALOÉ - swarovski gyöngyökből készült hajékszer • Bridal Mirage - egyedi esküvői kiegészítők
Esküvői hajékszer - swarovski gyöngyökből készítettem (6)
Esküvői hajékszer - swarovski gyöngyökből készítettem (4)Esküvői hajékszer - swarovski gyöngyökből készítettem (7)Esküvői hajékszer - swarovski gyöngyökből készítettem (3)Esküvői hajékszer - swarovski gyöngyökből készítettem (1)

ALOÉ – swarovski gyöngyökből készült hajékszer

Swarovszki gyöngyökből készített menyasszony hajdíszem rendkívül sokoldalúan használható fel. A finom hajlítható ágakat lehetnek semlegesek, de felhasználhatók benne bármilyen díszítőelemet, azért hogy minél jobban passzoljon az esküvő koncepciójába, passzoljon a frizurádhoz vagy éppenséggel a te elképzelésedhez! Ez az esküvői kiegészítő, jól hordható fátyollal, de önmagában is káprázatos dísze lehet frizurádnak!

Ha szeretnél te is ilyen sokoldalú hajdíszt esküvőd napjára, írj és beszéljük meg a részleteket és a megrendelés menetét

 

Foto 1: Art is Foto Love, Deres Nóra, Kádár Andrea, Mindák Viktória, Szakolczai Anna, Bridal Mirage

Foto 2: Deres Nóra, Mindák Viktória, Bridal Mirage, Kovács Barabara, Dévai Zoltán, László Viven

Érdekel!

Termékleírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

Van ismerősöd, aki esküvőre készül? Mutasd meg neki! Köszönjük!Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrTweet about this on Twitter

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “ALOÉ – swarovski gyöngyökből készült hajékszer”