BETTI csipkés hajdísz

26.000 Ft

Ez a csipkés hajdísz ami nem csak tetszetős, de egyszerűen kihagyhatatlan kiegészítője a romantikus menyasszonynak. A csipke darabokat finoman egymásra helyeztem, több rétegben hogy izgalmasabbá tegyem a részleteket. A finoman elhelyezett csipke virágok csupán finom ráadása a kiegészítőnek. A gondosan összeállított darabokat üveggyönggyel és swarovski kristályokkal díszítettem.

A csipkés hajdíszt választhatod kontyhoz, és kibontott hajhoz egyaránt – melyet kontytűvel rögzíthetsz a frizurádhoz – és egy apró csellel könnyedén átalakítom neked hogy fejdíszként, használhasd ezt a napfényben finoman csillogó kiegészítőt

A kiegészítőt el tudom készíteni fehér és krém színben egyaránt. Elkészítési ideje megközelítően 6-8 hét.

 

Leírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

További információk

Variáció:

variáció 1, varáció 2, variáció 3

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BETTI csipkés hajdísz” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük