Flóra – menyasszonyi öv

Talán a finoman gyöngyözött csipke teszi romantikussá, vagy talán a virág a közepén aminek minden szirmát egyenként szabtam, varrtam azért, hogy tökéletes legyen az összkép. Nem tudom, de én szeretem és ha te is szereted a romantikus dolgokat, akkor ne csak álmodozz róla, hanem tegyél is érte, hogy a tied legyen.

Szeretnéd ha a dekoráció színei köszönnének vissza a kiegészítőiden is? Vagy esetleg a cipődhöz szeretnéd igazítani a színét? Írd meg a megálmodott színt az info@bridalmirage.hu címre hogy egyeztessünk!

Kategória:

Leírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

További információk

Színe:

Rózsaszín

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Flóra – menyasszonyi öv” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük