DARLA - dupla soros esküvői fejdísz • Bridal Mirage - egyedi esküvői kiegészítők
Darla dupklasoros menyasszonyi fejpánt (1)
Darla dupklasoros menyasszonyi fejpánt (3)Darla dupklasoros menyasszonyi fejpánt (2)

DARLA – dupla soros esküvői fejdísz

A dupla soros fejpánt díszítőelemeit te magad is összeválogathatod azért, hogy minél jobban illeszkedjen az elképzelésedhez. A képen szereplő modell gyöngyei víztiszta üveggyöngyökből állnak és a csillogása kiemelkedő.  Az apró gyöngyök és a finom igényes kivitelezés páratlan kiegészítője lesz  káprázatos ruhádnak. Felhasználható díszítőelemek lehetnek üveggyöngyök, a legkülönfélébb swarovski gyöngyök, apró finom virágok, de akár különleges ásványok vagy igazgyöngyök sokasága is. A legfontosabb, passzoljon viselője elképzeléséhez, az esküvő témájához és a ruhához!

Érdekel!

Termékleírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

Van ismerősöd, aki esküvőre készül? Mutasd meg neki! Köszönjük!Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrTweet about this on Twitter

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “DARLA – dupla soros esküvői fejdísz”