FELDA - menyasszonyi hajdísz • Bridal Mirage - egyedi esküvői kiegészítők
menyasszonyi fejdísz FELDA (1)
menyasszonyi fejdísz FELDA (4)menyasszonyi fejdísz FELDA (5)menyasszonyi fejdísz FELDA (2)

FELDA – menyasszonyi hajdísz

 

A dísz igazi különlegessége,  az apró swarovski igazgyöngy utánzatokból álló virágok. A kiegészítő hosszúsága lehetővé teszi hogy pántként, koszorúként és hajdíszként is használd a kiegészítőt. Finom romantikus kiegészítő azoknak akik szeretik a finom részleteket.

Model foto:  Helga Schaefer Photography | Forgach Dávid | Cs. Gréta

 

 

 

Érdekel!

Termékleírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

Van ismerősöd, aki esküvőre készül? Mutasd meg neki! Köszönjük!Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrTweet about this on Twitter

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “FELDA – menyasszonyi hajdísz”