TILDA hajékszer igazgyönggyel és csillogó üveggyöngyökkel • Bridal Mirage - egyedi esküvői kiegészítők
hajékszer TILDA prémium kategoriás (5)
hajékszer TILDA prémium kategoriás (3)hajékszer TILDA prémium kategoriás (2)hajékszer TILDA prémium kategoriás (4)hajékszer TILDA prémium kategoriás (1)

TILDA hajékszer igazgyönggyel és csillogó üveggyöngyökkel

 

A hajdíszhez felhasznált Swarovski üveg gyöngyök egyedi csiszolása, ahogy megcsillannak a nap fényében, garantáltan beragyogja a napodat. A hajékszerem legszebb éke az igazgyöngyből formázott virágocskák ami egy kis romantikát is belecsempész a megjelenésedbe.

A hajdíszt könnyedén rögzítheted a frizurádba a rászerelt kontytűvel, ami a legtöbb frizurához tökéletesen passzol.

A hajdíszt párban kérhető, hiszen így a kettő darab mutat a legjobban

 

 

Érdekel!

Termékleírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

Van ismerősöd, aki esküvőre készül? Mutasd meg neki! Köszönjük!Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrTweet about this on Twitter

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “TILDA hajékszer igazgyönggyel és csillogó üveggyöngyökkel”