FREJA – virágos menyasszonyi hajdísz

15.000 Ft

A finoman kidolgozott organza virág szirmai légiesen ölelik körbe frizurád bár a dísz hossza nem több 10 cm-nél, de ha többet vásárolsz gyönyörű hosszú fejdíszt tudsz velük kialakítani. A finom virágok Preciosa csiszolt üveggyöngyökkel lesznek még különlegesebbek, hidd el gyönyörűen csillognak a  nap fényében.

! Ne feledd a főképen szereplő menyasszonyi frizurában 2 darab tű látható! 

Gyöngyörűen egybeolvadnak egyetlen hajdísszé, méretükből adódóan könnyen kezelhető és rendkívül sokoldalúan felhasználható, bármilyen is legyen majd a frizurád! 

A hajdíszhez passzoló virágos fülbevalót itt találod! 

A dísz hajtűvel kerül átadásra. 

Leírás

Freja – virágos menyasszonyi hajdísz

Megtaláltad álmaid menyasszonyi ruháját és valami igazán különleges kiegészítőt szeretnél hozzá? Menyasszonyi hajdíszeim legfőbb jellemzője az egyedülálló és magával ragadó stílusa. Mivel minden esküvői kiegészítőmet egyedileg kézzel készítem, ezért ha bármi apró eltérét találsz benne, szeresd hiszen ez garancia arra hogy nem mindennapi magyar kézműves terméket tartasz a kezedben! Ha nem találtad meg álmaid hajdíszét vagy fejdíszét itt a webáruházamban, írj privát üzenetben és megtervezzük azt a menyasszonyi kiegészítőt, ami tökéletesen illik menyasszonyi ruhádhoz és hozzád!

Egyedi rendelés során a konzultáció ingyenes és igénybevehető online, időpont egyeztetést követően Szegeden vagy Budapesten ahol személyesen is meggyőződhetsz kiegészítőink minőségéről.

Webáruházam vásárolható kiegészítők – az átutalástól számítva – megközelítőleg 5-10 napon belül kerülnek át az általad kiválasztott futárszolgálat részére, akik megközelítően 1-2 napon belül kézbesítik azt neked.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

További információk

Színe:

Ezüst, Arany

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„FREJA – virágos menyasszonyi hajdísz” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük