FREJA – virágos menyasszonyi hajdísz

15.000 Ft

A finoman kidolgozott organza virág szirmai légiesen ölelik körbe frizurád bár a dísz hossza nem több 10 cm-nél, de ha többet vásárolsz gyönyörű hosszú fejdíszt tudsz velük kialakítani. A finom virágok Preciosa csiszolt üveggyöngyökkel lesznek még különlegesebbek, hidd el gyönyörűen csillognak a  nap fényében.

! Ne feledd a főképen szereplő menyasszonyi frizurában 2 darab tű látható! 

Gyöngyörűen egybeolvadnak egyetlen hajdísszé, méretükből adódóan könnyen kezelhető és rendkívül sokoldalúan felhasználható, bármilyen is legyen majd a frizurád! 

A hajdíszhez passzoló virágos fülbevalót itt találod! 

A dísz hajtűvel kerül átadásra. 

Leírás

FREJA – virágos menyasszonyi hajdísz

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

További információk

Színe:

Ezüst, Arany

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„FREJA – virágos menyasszonyi hajdísz” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük