LÉNA – csipkés menyasszonyi fátyol

42.000 Ft

A fátyol különleges szabásának köszönhetően ruhád gyönyörűen kidolgozott csipke díszítése is csodálatosan érvényesül ezzel a fátyollal. A rajta található hímzett csipke levélkék finom gyöngyözése teszi még különlegesebbé megjelenésed. A fátyol teljes hossza 300 cm, de igény szerint kérheted más hosszúságban is, ehhez vedd fel a kapcsolatot üzenet formájában. A fazon sajátossága, hogy csak 1 rétegben kérheted, így nincs rajta előre hajtható rész és csupán egyetlen árnyalatban elérhető ami tökéletesen passzol off white/ivory/törtfhér/krém/csont színű ruhához

Kiegészítőim kivétel nélkül egyedileg kézzel készültek, ami lehetővé teszi hogy egyedi igényeket is teljesítsek.

A fátyol korlátozott mennyiségben elérhető, ezzel is garantálva neked a kivételes megjelenést.

 

Készleten

Leírás

Léna – csipkés, leveles hosszú menyasszonyifátyol

Megtaláltad álmaid menyasszonyi ruháját és valami igazán különleges kiegészítőt szeretnél hozzá? Menyasszonyi fátylaim legfőbb jellemzője a finom tapintása, különleges, szép szabásvonala és páratlan kézzel készült díszítése teszi igazi különlegessé. Ha nem találtad meg álmaid fátylát itt a webáruházamban, írj privát üzenetben és megtervezzük azt a menyasszonyi kiegészítőt, ami tökéletesen illik menyasszonyi ruhádhoz és hozzád!

Egyedi rendelés során a konzultáció ingyenes és igénybevehető online, időpont egyeztetést követően Szegeden vagy Budapesten ahol személyesen is meggyőződhetsz kiegészítőink minőségéről.

Fátylaimhoz anyagmintát és leírást mellékelek rengeteg praktikus tanáccsal (mint például tárolásról, tisztításról, vasalásról). Webáruházam vásárolható kiegészítők – az átutalástól számítva – megközelítőleg 5-10 napon belül kerülnek át az általad kiválasztott futárszolgálat részére, akik megközelítően 1-2 napon belül kézbesítik azt neked.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„LÉNA – csipkés menyasszonyi fátyol” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük