ZEA - Strassz menyasszonyi öv (rosegold és ezüst színben) • Bridal Mirage - egyedi esküvői kiegészítők
Zea Menyasszonyi strassz öv (1)
Zea Menyasszonyi strassz öv EZÜSTZea Menyasszonyi strassz öv ROSEGOLD

ZEA – Strassz menyasszonyi öv (rosegold és ezüst színben)

 

Ezt a különleges menyasszonyi övet AB színben ragyogó opál és víztiszta üveg strassz, kristályok ékesítik. (Jelenleg két színben, ezüstben és rosegoldban érhető el)  Káprázatosan csillognak a napfényben és a hosszú szatén szalagnak köszönhetően, nem kell varrónőt keresgélned a nagy nap előtt, hanem csak egy bájos masnival rögzíted a derekadon.

Az öv díszített részének legszélesebb pontja 5 cm és 46 cm hosszan öleli körül a derekadat

 

 

Érdekel!

Kategória: .

Termékleírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

Van ismerősöd, aki esküvőre készül? Mutasd meg neki! Köszönjük!Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrTweet about this on Twitter

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “ZEA – Strassz menyasszonyi öv (rosegold és ezüst színben)”