Lora - csipkés menyasszonyi öv • Bridal Mirage - egyedi esküvői kiegészítők
csipkes-menyasszonyi-ov-3
csipkes-menyasszonyi-ov-2csipkes-menyasszonyi-ov-1

Lora – csipkés menyasszonyi öv

Egyszerű letisztult ruhád van, de valami mégis hiányzik róla? Ez az öv feldobja a legegyszerűbb menyasszonyi ruhát is és ad neki egy cseppnyi romantikát. használd ki most a lehetőséget!

A csipke apró szemű gyöngyökkel van finoman díszítve, a Swarovski gyöngyök pedig finoman megcsillannak a napfényben és egy 3 cm széles organza szalagra van dolgozva, ami 250 cm hosszúságú, így minden derékra tökéletesen passzol.

Az öv csak krém színben elérhető! Ez a szín illik a krém, ivory, törtfehér, off white ruhákhoz is

Érdekel!

Cikkszám: 31/204 LÉDA. Kategória: . Címke: .

Termékleírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

Van ismerősöd, aki esküvőre készül? Mutasd meg neki! Köszönjük!Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrTweet about this on Twitter

További információk

Színe:

Krém

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Lora – csipkés menyasszonyi öv”