SERA menyasszonyi hajdísz

27.000 Ft

Eme esküvői hajdísz finom vonala, hűen tükrözi a buja növények romantikáját. A fém rózsák, levelek és a gyöngyök teszik tökéletessé, téged pedig feledhetetlen menyasszonnyá. De nem zengek dicshimnuszt egyszerűen csak nézegesd a képeket és ha magadénak érzed, akkor csupán pár kattintás és csomagolom is neked.

– a kiegészítő időpont egyeztetés követően felpróbálható a szegedi szalonomban

– fátyollal együtt is hordható

 

– minden kiegészítőmet kézzel készítem szegedi műhelyemben

– fátyollal is hordható

 

Csak 1 maradt készleten

Leírás

Sera – csillogó ezüst menyasszonyihajdísz

Megtaláltad álmaid menyasszonyi ruháját és valami igazán különleges kiegészítőt szeretnél hozzá? Menyasszonyi hajdíszeim legfőbb jellemzője az egyedülálló és magával ragadó stílusa. Mivel minden esküvői kiegészítőmet egyedileg kézzel készítem, ezért ha bármi apró eltérét találsz benne, szeresd hiszen ez garancia arra hogy nem mindennapi magyar kézműves terméket tartasz a kezedben! Ha nem találtad meg álmaid hajdíszét vagy fejdíszét itt a webáruházamban, írj privát üzenetben és megtervezzük azt a menyasszonyi kiegészítőt, ami tökéletesen illik menyasszonyi ruhádhoz és hozzád!

Egyedi rendelés során a konzultáció ingyenes és igénybevehető online, időpont egyeztetést követően Szegeden vagy Budapesten ahol személyesen is meggyőződhetsz kiegészítőink minőségéről.

Webáruházam vásárolható kiegészítők – az átutalástól számítva – megközelítőleg 5-10 napon belül kerülnek át az általad kiválasztott futárszolgálat részére, akik megközelítően 1-2 napon belül kézbesítik azt neked.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

További információk

Virágok színe:

Ezüst, Arany, Arany-rosegold

Gyöngy színe:

Fehér, Törtfehér, más színben kérem

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SERA menyasszonyi hajdísz” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük