Menyasszonyi fátyol az Eiffel torony lábánál | Bridal Mirage - egyedi esküvői kiegészítők

Menyasszonyi fátyol az Eiffel torony lábánál

Menyasszonyi fátyol az Eiffel torony lábánál

Follow my blog with Bloglovin

Nagyon örültem a felkérésnek, hiszen az én fátylam Párizsban… egy örömfotózáson ahonnan rengeteg képet kaphatok…   NA-NÁ, HOGY BENNE VAGYOK. Írisszel megbeszéltük a részleteket, majd postázás után szinte már indultak is négyen egy kis autóval benne ruha, dekoráció, fátyol, vasaló személyes holmik. Bele se merek gondolni milyen kényelmes lehetett ez a pár kilométer. Sajnos nem volt a legszebb idő, de a képek így is csodásak lettek, de miért is ne lettek volna csodásak hiszen a tapasztalt fotóspároson ennyi tapasztalat után nem sok minden foghat ki. 

A végeredmény csodás lett. Én képekkel, ők bacikkal és tapasztalatokkal lettek gazdagabbak és így utólag már bátran vállalják, megérte!

hosszú fátyol készítés rendelés eladó (1)

hosszú fátyol készítés rendelés eladó (3)

hosszú fátyol készítés rendelés eladó (8)

hosszú fátyol készítés rendelés eladó (18)

Betti eredeti menyasszonyi ruháját vitte el a fotózásra, és ezúton én is szeretném megköszönni az Organza szalon rugalmasságát. A Fénylabornak a csodás képeket, amin egy középenhúzott 100/400 cm hosszú menyasszonyi fátylam látható. A hosszú fátyol segítségével csodás igazán romantikus képek készültek, amit akár te is megrendelhetsz tőlem, de ne felejts el képet is küldeni majd!

hosszú fátyol készítés rendelés eladó (21)

hosszú fátyol készítés rendelés eladó (24)

hosszú fátyol készítés rendelés eladó (26)

 

Van ismerősöd, aki esküvőre készül? Mutasd meg neki! Köszönjük!Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrTweet about this on Twitter

Submit a Comment

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>