Voltam már divatbemutatón kiegészítőimmel, nem is egy ilyen eseményen itt Szegeden, de több okból sem vállaltam be eddig nagyobb volumenű bemutatkozást és ha már lúd legyen az jó kövér. Sipos Réka szervezésben a Bridal Fashion Show eseményén vettem részt, ahol ismét Esterlla Bridal menyasszonyiruháit egészítettem ki. Egy ilyen eseményre csakis gyorsan tűzhető, látványos fejdíszekkel és fátylakkal kellett készülnöm.

Estrella Bridal elegáns fiatalos és kényelmes esküvőiruháit leginkább pántok, fejdíszek sokaságával varázsoltam még menyasszonyosabbá és be kell hogy valljam igen, elviselte a Corinthia Hotel káprázatos bálterme és a csodaszép modellek is egyaránt akik számára korántsem teherként élték meg a kiegészítők sokaságát. A színfalak mögé pillantva hihetetlen mekkora és mennyire profi stáb dolgozott nem ritkán pillanatok alatt varázsoltak át modelleket egy teljesen másik miliőbe, ahol nem volt megengedett, hogy a smink vagy a haj ne legyen tökéletes és hát a ruhák, amiknek mind úgy kerültek rájuk másodpercek alatt mintha csak rájuk öntötték volna és legalább órákat csinosítgatták volna magukat a sminkasztalnál.

Az esemény nem csak látványos divatbemutatójával nyújtott kellemes szórakozási lehetőséget a látogatóknak. A divatbemutató előtt, a szünetben illetve az esemény zárásaként hangulatos kiállítást tekinthettek meg az érdeklődő vendégek, ahol finom koktélokat és vendégváró falatkákkal fogadták a szervezők.

Remélem ez a pár kép kellő inspirációt nyújt menyasszonyoknak, és az esküvői szakma érdeklődő képviselői számára, hogy a következő ilyen jeles esemény látogatója legyen, hiszen nem csak információ gyűjtésre kiváló ez a rendezvény, hanem kikapcsolódásnak is fantasztikus program.

A fotókat Dajka Anita és Karczag Dániel – az esemény hivatalos fotósa – készítette. Modelljeink voltak: Balogh Eleni, Geiger Zsani, Kővári Lily, Horváth Klári, Lehrner Alíz, Márkus Lídia, Mészáros Lili, Piroth Alexa, Török Laura, V.Larencsik

Kiegészítők amikkel találkozhattál a divatbemutatón: ARIA fátyol, BELLA csipkés fátyol, FREJA pánt, HÉLA fátyol, LAURA fátyol, MÉLIA pánt, MELITA fejpántok, MIA pánt, MILANA kétsoros pánt, ZARA pánt, és még számos olyan kiegészítő ami még befotózásra vár

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük