Sok tetovált menyasszony aggodalommal készül a nagy napra, mert bizonytalanok mennyire esztétikus, mennyire bevállalható tetoválásuk esküvőjük napján egy álomszép menyasszonyiruhában.

Mi illik mi nem? Ez a 21. században már annyira nem releváns kérdés. Napjaink nézetére inkább az jellemző, hogy „legyél önmagad” . Érezd magad jól a bőrödben és megjelenésed ne legyen tőled idegen. A te saját stílusod köszönjön vissza esküvőd napján is.

Egyedi esküvői kiegészítők tervezése során ez az elsődleges szempontom. Hiszen a kedvesed nem egy magazinból kiollózott modellt készül nőül venni, hanem azt a nőt akinek nem is olyan régen megkérte a kezét. Alapvetően azt mondhatom, ha elégedett vagy a tetoválásoddal és hétköznapokon szívesen megmutatod, akkor egy szép menyasszonyi ruhával sem szükséges eldugni, sőt miért is tennéd?!?

Ismerjétek meg Lilit a fotóalanyunkat aki káprázatos – Fábián Mátyás – tetoválásával állt Kata kamerája elé, én pedig külön erre az alkalomra készítettem egy extra különleges fátylat egy nagyon különlges csipkével. Szerintem varázslatos lett az anyag és úgy érzem neked is megadja a kellő magabiztosságot, hogy be merd vállalni a nagy napon! Szóval HAJRÁ! A képek lapozgatása közben pedig eljátszhatsz a gondolattal, melyik az a stílus amit leginkább magadénak érzed!

Fotó és szervező Buduczki Kata fotográfus, Ábrahám Ottília sminkes, Arabella Lux Szalon Szeged, Studio 43, Furák Lili és Bridal Mirage

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük