Nagy vágyunk volt, hogy teljesen új oldaláról mutassuk meg modellünket, Tenki Dalma művésznőt. Ritka kalandos előkészületek előzték meg a fotózást, kezdve ott hogy az utolsó pillanatban kaptunk engedélyt a fotózásra, de az őszi fények rövid ideje alatt nem tudtuk megmutatni a kastély minden varázslatos pontját. A helyszín a fehérvárcsurgói Károlyi Kastély, a klasszicista néhol eklektikus stílusban épült épületek a csodás park, melyet bárki szabadon bebarangolhat.

Dalma művészi érzékkel ragadja meg a ruha adta stílust és irányvonalat. Mindák Viki káprázatos ruhája igazi hercegnőt varázsolt modellünkből és mivel a ruha karaktere adott volt így igazítottunk minden részletet Dalmához és a ruhához! Így került fel Tamara swarovskival díszített fejdíszem mint egy stilizált korona és egy különleges swarovskikkal díszített fülbevalóm

Aki ismer minket az tudja, hogy mi mindig keressük a témát és nem hagyunk veszni egy ragyogó lehetőséget egyetlen csodás képért. Szerencsére ebben mindig jó partnereket találunk, mint ahogy most is! Dévai Zoltán segítségével tudjuk megmutatni milyen csodát tudtunk alkotni ezen a lenyűgöző helyszínen. Levetettük Dalma finom hercegnői imaget és egy egy kicsit kötetlenebb lazább koncepciót gondoltunk a következő kapucsínó színű ruhához, ami tökéletes beleillik a szilveszter hangulatába is!

Most lehetőségem nyílt arra, hogy megmutathassam kiegészítőimet nem csak esküvőre hanem bármely jeles alkalomra szabadon használható! Mint mindig, most is egy nagy hírű cég alapanyagait használtam és most sem csalódtam. Dalma AB csillogású swarovski gyöngyből készített fülbevalómhoz egy teljesen új természetesen swarovski gyöngyökből készített hajdíszemmel tettük még különlegesebbé. A csodás frizura és az igéző tekintet mind kiváló szakemberek munkáját tükrözi.

foto: Dévai Zoltán | Mindák Viki Designer | N’drea Makup | Deres Nóra fodrászmester | Károlyi Kastély – Fehérvárcsurgó | Bridal Mirage – egyedi esküvői kiegészítők

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük