Sokan ismerik őt, hiszen rengeteg követője van, de erről az oldaláról még nem mutatkozott be. Mindák Vikinek ezt a káprázatos ruháját már fotóztuk, de úgy vélem ismét bebizonyosodott az, hogy egy menyasszony megjelenése több apró tényezőtől lesz különleges és feledhetetlen. A ruhához kiválasztott kiegészítők, frizura és maga a viselőjének személyisége kelti életre a ruhát. Így amikor megkeresnek online egyedi rendelésnél egy katalógus képpel, kissé távolságtartóan, arról érdeklődve vajon mi passzol a ruhához, aggódó tekintettel gépelem be a sorokat.  El kell magyaráznom, hogy nem csak a ruhához készítek kiegészítőket, hanem neked és nem érdekel mennyire vagy kócos, de az sem hogy épp egy csúnya pattanás van az orrod hegyén, mert én csak rád vagyok kíváncsi, a te stílusodra, személyiségedre! A párod téged akar ott látni az oltár előtt, ne feledd.

Szandihoz egy látványos, ezüst, strasszos fülbevalómat választottuk, amit egy különleges hajékszerrel párosítottunk. Azért szeretem ezt a fejdíszt mert rendkívül sokoldalúan lehet a frizurába dolgozni! Készítésénél felhasználtam igazgyöngy utánzatú illetve csiszolt üveg gyöngyöket a swarovskitól, prémium kategóriás apró szemű ezüst közepű üveggyöngyöket és mindezt még izgalmasabbá tettem a helyenként elszórt különleges ezüstös csillogású fém virágokkal.  Az egyedi rendelés során ezeket a díszítőelemeket és minden apró részletet hozzád igazítok azért, hogy  megjelenésed kifogástalan legyen!

foto: Dévai Zoltán | Mindák Viki Designer | N’drea Makup | Deres Nóra fodrászmester | Károlyi Kastély – Fehérvárcsurgó | Bridal Mirage – egyedi esküvői kiegészítők

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük