Ki ne ismerné a várost a világ egyik legismertebb művéből, de most másik két szerelmes szív állt modellt Koncsol Tünde lencséi elé. Engedd meg hogy bemutassam Ágiék pár emlékezetes pillanatát erről a fotózásról. Kérlek vedd figyelembe a fotók stílusát. A kissé minimalista stílusú sorozat, elbűvölő lett sminkes és fodrász segítsége nélkül is.

Nagyon jó lett volna nem csak a képeken gyönyörködni a táj szépségén, és élőben is megtapasztalni a hely különleges hangulatát. Nem tudom ki hogy van ezzel, de számomra az ódon kopottas falak a régi tárgyak teret adnak a fantáziámnak. Vajon mit láthattak azok a szobrok és falak az elmúlt évtizedekben. Idegen emberek egy egy fontos pillanatát legyen az egy új szerelem, egy gyermek első lépteit, az első gyermeki csók vagy ki tudja. Nem hiába ha mesélni tudnának, egész biztosan a legkülönfélébb történetekkel gazdagítanának minket.

Köszönöm, hogy részese lehettem ennek a káprázatos sorozatnak, ahol Ági Daalarna ruháját egészíthettem ki fátylammal és csipkés fejdíszemmel. Legyen ez a sorozat inspiráló, nézegessétek szeressétek és bolonduljatok bele egy egy kép apró részleteibe úgy mint én

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük