Menyasszonyi ruha próba – esküvői ruha fazonok és a hozzáillő kiegészítők

Nem kis fejtörést okoz a tökéletes ruha felkutatása. megkeresni azt a szalont akiben megbízunk, akiknek olyan készlete van amire neked van igényed és még jól is áll. A ruha próbák során rá jössz hogy valóban jól áll neked az amit megálmodtál, de az ügyes menyasszonyok utána is néznek a lehetőségeiknek. Had ajánljam nektek ezt a kis cikket. Itt minden olyan információt megtaláltok ami szükséges ahhoz, hogy leszűkítsd azt a kört ami téged érdekel. De milyen kiegészítő illik hozzá???

A vonalú ruhák, amik mindenkinek jól áll. Azok akik ezt a a fazont választják jelentős többségben a klasszikus középenhúzott fátylakat választják hozzá egy szolid ékszer kíséretében. Ők a tutira mennek, szeretik az elegáns és finom, visszafogott dolgokat, ami megmutatkozik az egész esküvő dekorációján és hangulatán.

Az úgynevezett sellő fazonú ruhák egyre elterjedtebbek a vékony lányok körében. Kiemeli a csípőt a derekat, a mellet és egy magassarkú cipő, csodákat tesz! A fazon képviselői bátrabban nyúlnak a divatosabb kiegészítőkhöz, és a körükben igen elterjedt a fejdíszek használata. Ha a ruha lehetőséget ad az öv használatára, éljünk vele, mert egy mutatós darabbal még karcsúbbnak tűnhetünk a nagy napon. A fátylak szerelmesei itt kiélhetik magukat, hiszen jól passzol hozzá a hagyományos középenhúzott fátyol, a modernebb letisztult formájú körfátyol és a romantikus mantilla fátyol is.

Princess/báli ruhák hercegnőknek. Vigyázat a ruha alacsony és molett lányoknak kifejezetten rosszul áll! Ők azok akik tündökölni akarnak a nagy napon és bevetnek mindent amivel elkápráztatják a vőlegényüket. Éppen ezért szertnék kihangsúlyozni menyasszonyságuk minden apró részletét ezért nem ódzkodnak a nagy habos középenhúzott fátylaktól sem.

Empire ruhák legfőbb jellegzetessége, a mell alatt bővülő ruha. Reneszánszát élik a ruhák és tökéletes választás romantikus és kényelmes, mezitlábas esküvőkhöz, és azoknak akik épp áldott állapotban járulnak az oltár elé. A ruhát leginkább romantikus menyasszonyok választják ezért ők leginkább mantilla fátyol jellegű kiegészítőket szeretik, mint például a júlia vagy a körfátyol

Egyenes ruha a visszafogott stílus képviselőinek. Tény ezeket a ruhákat azok a menyasszonyok választják leginkább akik visszafogottan szeretnék kimondani a boldogító igent. így ők nem is igazán szoktak kiegészítőkben gondolkodni, pedig hiba. Egy jól megválasztott fejdísszel alacsony költségvetéssel de tündökölhetünk a nagy napon, úgyhogy ne hagyd ki!

Mint mindenhol mindenben itt is vannak kivételes esetek. A fenti írás legyen útmutatás abban, hogy miket érdemes felpróbálnod, de ne érezd kényszernek. Válaszd azt ami legközelebb áll a szívedhez, mert bár hihetetlennek tűnik, de ezek a részletek a ruha, a kiegészítő, ékszerek, mind mind részese egy egységnek ami te vagy. Merj álmodni álmodozni és fejezd ki önmagad a kiegészítők adta lehetőséggel és ha megvan a gondolat csak keress fel minket

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük