Az egyedi rendelés lehetőséget ad számodra, hogy a fantáziád kibontakozhasson, vagy egy kép adjon ötletet. Tökéletes választás azoknak a menyasszonyoknak akik nem elégszenek meg a szűkös készlettel, hanem élnek a lehetőséggel,  hogy megvalósítsák álmukat! Mint mindennek itt is megvan a folyamat. Ha már körvonalazódik a kép benned foglald szavakba vagy képekbe. Utóbbi talán az egyszerűbb hiszen valljuk be. nem neked kell tudnod a különböző fátyol típusokat, hanem a készítőnek, éppen ezért ne érezd zavarban magad, mert felesleges.

A fátyol tervezés első lépése a stílus. Mit szeretne viszontlátni a menyasszony; csipkés, nagy habos, modern letisztult és még sorolhatnám. Sokat lendít a dolgon ha a van ruhapróbás képünk. Tudom ezeket a képeket sokan nem szívesen osztják meg mert pont nem a fotóra figyelnek meg a frizurára, hanem csak gyönyörködnek a ruhájukban.  Ruhapróba során, hogy meglegyen az „ez A ruhám” érzés a szalonosok fátylat fognak tenni a fejedre. nézd meg a kínálatot, próbáld fel, mert a próba alatt már látni fogod mi az amire szükséged van! mi az ami kell a fátyolból mi az ami nem.

Miután kiválasztottuk a fátyol stílusát/fajtáját, gondoljuk át a hosszúságot. A fátyol hosszúságát igazán nem nehéz lemérni, de ehez egy ember nem lesz elég. Kétrétegű fátylaknál ne csak előre mérd le a kívánt hosszúságot, ha a templomi bevonulásnál szeretnél előrehajtott fátyolban bevonulni, mérd le a kívánt hosszúságot, „előre hajtva” is.

Megvan a fátyol rétegeinek a száma, a fátyol fajtája, és stílusa. Legutolsó feladat a díszítés pontos meghatározása. Kiválasztjuk kód alapján a fátyol csipkéjét, vagy a fátyol gyöngyözésének, kövezésnek helyét, stílusát. Mikor minden részlet a helyén van mindenki kap egy hivatalos árajánlatot, ami 30 napig él. Ez egy lehetőség hogy átgondold igen, ez az a fátyol amit szeretnék. Amennyiben megrendelési szándékod van nem kell mást tenned, mint az árajánlat hivatalos részét (név, cím, elérhetőségek, számlázási adatok stb) kitölteni és visszaküldeni. Innentől kezdve a megrendelésed érvényes.

Elkészítési idő: előreláthatóan megközelítően 2-8 hét, de ne tartogasd az utolsó pillanatra, mert ebben az esetben a megrendelőkön feltüntetett esküvő dátumok szerint kell feldolgozni a megrendeléseket. A felhasznált alapanyagok többsége kéznél van vagy gyorsan beszerezhető számunkra, de természetesen extra kívánságokat is teljesítünk. Az olyan különleges kívánságoknál ahol külföldről kell rendelni az alapanyagot, érdemes 2-3 hónappal előbb jelezni, hogy beleférjünk az időbe. A kiegészítő elkészültével műhely fotót küldünk, hogy megbizonyosodjunk arról, minden úgy van ahogy kérted, majd csomagoljuk. A csomagodhoz mellékelünk egy általános leírást ápolásról, tárolásról, vasalásról, egy anyagmintát a vasalás gyakorlásához, és a számlát. A posta feladásáról Sms-ben értesítünk mindenkit. ű

Az egyre növekvő felkérések miatt mégis azt kérnem, hogy ha már megvan a ruhád és a pontos elképzelés, írj. Írj mihamarabb, hogy ne kelljen a megnövekedett elkészítési idő miatt bosszankodnod

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük