Azok akik külföldről szervezik esküvőjüket, jogosan érezhetik azt, hogy hatalmas hátránnyal indulnak, pedig egy jól átgondolt beosztással nem kell pánikba esni. Tény, szívesebben töltenék az otthon töltött időt a rég látott barátokkal szívünkhöz közel álló rokonokkal, de ma már az internet segítségével, sokkal rugalmasabban és gördülékenyebben kitudjuk választani a szolgáltatókat és könnyebben le tudjuk szervezni a nagy napot.

Ma már minden valamire való szolgáltatónak van internetes, skype-os elérhetősége. Használjátok ki a lehetőséget és tegyétek fel a kérdéseiteket online. Máris rengeteg időt meg tudtok magatoknak spórolni.

Mi az ami lehetetlen? 2 hónap alatt leszervezni egy hatalmas nagy és színvonalas esküvőt. Egy év alatt kényelmesen kilehet választani a jó szolgáltatókat egy kis netes utánajárással, fórumozással megbizonyosodhattok, hogy jól választottatok.

A legnehezebb az egyébként is csekély mennyiségű idő beosztása. Reméljük ezzel a kis letölthető táblázattal tudunk segíteni neked, nektek!

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük