Milyen fátylat válasszak? – Mantilla fátyol készítés

Ez a fátyol korántsem nevezhető a legbonyolultabb kiegészítőnek. Sőt sokan hiába szerelmesednek ebbe a kiegészítőbe, nincs lehetőségük felpróbálni, ezáltal nem is merik látatlanban megrendelni, hiszen a fátyol díszítettsége, a csipke díszítése az ami meghatározza egy  menyasszony igazi karakterét.

Alapvetően azt lehet mondani, hogy ez a kiegészítő egy igazi romantikus darab az arc mellett leomló pazar csipkedíszítés miatt. A fátyol jellemzően egy rétegben készült és legfőbb jellemzője hogy lazán a fejre van terítve. Mantilla fátylaimat természetesen a csipke takarásába fésűvel látom így könnyedén felhelyezhető és megmarad légies hatása.

Kinek áll jól a mantilla fátyol?

Sokan azért félnek ettől a kiegészítőtől, mert túl szűziesnek tartják, de mint mindennek, ennek is megvan a maga titka. Minél előrébb kerül a fátyol széle a homlokhoz, annál szűziesebb hatást kelt, és minél hátrább kerül, annál többek tetszését nyeri el.

Persze nem kell megmaradnunk a sablonos megoldásoknál. Játszunk egy kicsit a gondolattal, mert ha ügyesek vagyunk egy kis keskeny jelképes csipkével, akár egy modern, de nőies menyasszonynak is kitűnő kiegészítője lehet. Gondolkozhatunk a hagyományostól eltérő, pettyes tüllökben és csipkékben. Egy a lényeg, hogy magadénak érezd.

Mantilla fátyol (2)

A hagyományos csipkedíszítéstől is egyre többen eltérnek. Vannak, akik nem igénylik a fátyol teljes kerületén történő díszítést, és előfordul, hogy valakinek jobban áll ha csak egy 45 cm hosszan van díszítve a fátyol széle. De mégis mi a leg egyszerűbb módja, hogy megtudd igen ez az a fátyol amire szükséged van? Hát most nyisd ki a szekrényt, vedd elő nagyi csipke terítőjét, állj a tükör elé és igen terítsd a fejedre, mintha csak fátyol lenne. Persze jobb ha ilyenkor eltűnsz a világ szeme elöl mert a hátad mögött készült FB képekért nem vállalok felelősséget!

Alapvetően azt lehet mondani erre a kiegészítőre, hogy az emberek többsége nem ismeri és pont ezért fog a fátyol és viselője a vendégek emlékezetében olyan élénken megmaradni. Sokan félnek, hogy az egyes kiegészítők nem fognak összepasszolni, de soha ne felejtsd el, ezek a gondolatok egy valakitől származnak, tőled. Minden részlet a te személyedhez köthető, így a végeredmény az a nő lesz aki – bár nem tudatosan – aki legbelül vagy. Ne félj az érzéseidtől csak hallgass rájuk!

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük