HÉLA – franciacsipkés design esküvői fátyol

Készen állsz arra hogy feledhetetlen menyasszony legyél? Ezzel a fátyollal sokak elismerő pillantását kapod. 

A fátyol finom puha tüllből készült és a legfinomabb franciacsipkével díszítettem.  A fátyol teljes területét gyöngyök borítják így a két díszítés együttes használata egyszerűen magával ragadó. Ezt a díszítést több méretben tudom elkészíteni így ha megtaláltad a tökéletes díszítést csak írj üzenetet és hanguljuk össze a finom részleteket! 

Leírás

Héla – franciacsipkével és gyönggyel díszített menyassznyifátyol 

Megtaláltad álmaid menyasszonyi ruháját és valami igazán különleges kiegészítőt szeretnél hozzá? Menyasszonyi fátylaim legfőbb jellemzője a finom tapintása, különleges, szép szabásvonala és páratlan kézzel készült díszítése teszi igazi különlegessé. Ha nem találtad meg álmaid fátylát itt a webáruházamban, írj privát üzenetben és megtervezzük azt a menyasszonyi kiegészítőt, ami tökéletesen illik menyasszonyi ruhádhoz és hozzád!

Egyedi rendelés során a konzultáció ingyenes és igénybevehető online, időpont egyeztetést követően Szegeden vagy Budapesten ahol személyesen is meggyőződhetsz kiegészítőink minőségéről.

Fátylaimhoz anyagmintát és leírást mellékelek rengeteg praktikus tanáccsal (mint például tárolásról, tisztításról, vasalásról). Webáruházam vásárolható kiegészítők – az átutalástól számítva – megközelítőleg 5-10 napon belül kerülnek át az általad kiválasztott futárszolgálat részére, akik megközelítően 1-2 napon belül kézbesítik azt neked.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„HÉLA – franciacsipkés design esküvői fátyol” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük